2777
2789
عنوان

افسردگی و شلختگی نجاتم بدین بچه ها😢

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 68 پست

شما نمیتونید اون شلختگی را جمع کنید 

تماس بگیر دو تا نیرو خدماتی بفرستند بشورن بسابن جمع کنند تا حداقل فضای خونه حالتو بدتر نکنه

به اجبار هم شده برو یک دوش بگیر 

برو دکتر برات سرم تقویتی بنویسه بزن بیا بخواب

بعد هم یک چکاپ کامل انجام بده 

شما افسرده نیستید فقط ضعف جسمانی دارید

روحتون هم درگیر شده 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم افسرده شدی احتمالا باتوجه به اینکه بچه شیر خواره داری احتمالا افسردگی پس از زایمان داری. ...

شوهرم کلا نیست که

الان یه هفته اومده داره میره بازم یک ماه

عزیز باید دکتر رو ادامه بدی اونقدر دارو عوض کنی که دارویی که به بدنت میسازه رو پیدا کنن 

داروای روان به صبر نیاز داره 

اگر بعد ۵ جلسه جواب نگرفتی دکترتو عوض کن 

حتما به دارو نیاز دارید 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

یه کمکی بگیر دو روزه خونه رو جمع کنه 

وقت روانپزشک بگیر

جلسه فوری تراپی با یه تراپیست خوب و امتیاز بالا

و احتمالا مصرف دارو و درمان های دیگه اگه امشب اقدام کنی آخر آبان میای میگی بهترم خیلی و خداروشکر می‌کنی تجربه زیسته رو میگم 

به دنبال وارستگی 
همه مکمل هارو خارجیشو گرفتم فایده نداره

قرص فایده نداره آمپول سریع میاد بالا بدنت ..برا شما که معلومه خیلی کمبود داری ...با قرص جبران نمیشه حد اقل سه چهار دوره این آمپول ها رو برن بعد شروع کن قرص‌هایی که داری بخور اگه خوب نشدی بیا هر چی خواستی بگو چون تجربه خودم بود همین دو سه ماه پیش من بعد ۸سال این ماه استارت باشگاه زدم تا این حد انگیزه گرفتم حتی از در خونه بیرون نمی‌رفتم هفته ها

شما نمیتونید اون شلختگی را جمع کنید تماس بگیر دو تا نیرو خدماتی بفرستند بشورن بسابن جمع کنند تا حداق ...

چکاپ دادم جیزیم نیس

آره باید بگم یکی بیاد خونه رو تمیز کنه

مادرشوهرم میگفت بمن زنگ بزن بیام خونتو تمیز کنم

ولی نمیخوام بفهمه حالم بده😭

یه کمکی بگیر دو روزه خونه رو جمع کنه وقت روانپزشک بگیرجلسه فوری تراپی با یه تراپیست خوب و امتیاز بال ...

دکتر خوب روانپزشک وقت گرفتم

متاسفانه بااصرار زیاد آخر آذر وقت داده

منم حالم داغون بود یه دکتر آنلاین وقت گرفتم فعلنی دارو نوشته واسم