من مطمئنم اون چیزی که خدا واسم میخواد بهتر از چیزیه که خودم میخوام
مطمئنم خدا یه روزی به همون جایی که تو دلمه میرسونه منو
من ازت نا امید نمیشم خداجون
هنوز به چیزی که میخوام نرسیدم شاید قسمت این بوده
من با امید دوباره از صبر شروع میکنم و تلاش میکنم😍
مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕
وقتی به این فکر میکنم که خدا همه چی از قبل چیده دیگه دلم نمیخواد تلاش کنم برای چیزی
مطمئن باش خدا بد برای بنده اش نمیخواد
هرکسی به جایگاهی که لیاقتشه میرسه حتما💚
برای من که اینطور بودههر چند الان اون چیزی شده که خودم نمیخواستماما به خواست خدا اعتماد میکنم
امیدوارم زودتر به هرچی که تو دلته برسی عزیزم💚