2777
2789

من مطمئنم اون چیزی که خدا واسم میخواد بهتر از چیزیه که خودم میخوام

مطمئنم خدا یه روزی به همون جایی که تو دلمه میرسونه منو

من ازت نا امید نمیشم خداجون 

هنوز به چیزی که میخوام نرسیدم شاید قسمت این بوده

من با امید دوباره از صبر شروع میکنم و تلاش می‌کنم😍

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشی عزیزم😍✨

😍💚

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

وقتی به این فکر میکنم که خدا همه چی از قبل چیده دیگه دلم نمیخواد تلاش کنم برای چیزی

مطمئن باش خدا بد برای بنده اش نمیخواد

هرکسی به جایگاهی که لیاقتشه میرسه حتما💚

برای من که اینطور بودههر چند الان اون چیزی شده که خودم نمیخواستماما به خواست خدا اعتماد میکنم

امیدوارم زودتر به هرچی که تو دلته برسی عزیزم💚