2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کلا عزیزم هر روز گرمی بخورین خیلی خوبه ک چند ماه گرمی زیاد بخورین بعدش اقدام کنین

ممنونم فقط نمیدونم چرا هروقت توفکزم خودم یا به شوهرم قرص بدم برای پسردار شدن صبر میا یعنی نمیشه درسته

آی وی افژنتیکبا دعا و نذر کاری درست نمیشه

راهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

ازکجابفهمم گرمه

😂باید بفهمییی دیگه مثلا هعی دلش رابطه میخواد و....  اینجور ادما تبشون گرمه هات هستن

ولی واقعا تب گرم رو پسر دار شدن تاثیر داره تو اطرافیانم دیدم ک با خوردن چیزایی ک تبشون گرمه پسر دار شدن 

دکتر زنان هم برو حتما

نه زیاد اهل رابطه نیست

خب سرده پس حلوای سیاه دانه حلوای آویشن حلوای زنجبیل... و دمنوش گرمی و عرق گرمی و... این چیزا بخورین دوتاتون 

هر روز بخورین زیاد تا حسابی بدنتون گرم باشه خودتم اگ مثلا تنبلی تخمدان داری یا اضافه وزن و اینا داری زیاد فعالیت کن تا بدنت اماده بچه دار شدن باشه.....