2777
2789
عنوان

از یه پسری خوشم اومده ولی پول نداره

116 بازدید | 18 پست

چیکار کنم

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر بعد همین برات دور بر میداره بیخیال شو 😂

جدا بیخیال شم؟

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

خواستگارته؟..يعني سركار ميره،حقوقش كمه؟

نه دیدمش یه جایی 

اره سرکار می‌ره و حقوقش کمه 

یعنی اونم ابراز علاقه کرده و تقاضای ازدواج کرده طبیعتا بدون هیچی که نمیشه حداقل باید یه شغل و درامدی داشته باشه و حداقل  یه پول پیش که بتونه یه خونه ی کوچیک رهن کنه و مراسم عروسی و عقد هم خیلی ساده و خودمونی برگزار بشه  که اغلب خونواده ها مخالف هستن  طلا و اینا هم فعلا نخرید با همون پول وام ازدواج یه مقدار جهیزیه و خونه رهن کنید ولی اگه خودت تو زندگی رفاه نسبی داشتی بهتره منصرف بشی 

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

فقط ديديش؟!....پس بیخیالش...فکر کردم اومده جلو

اونم دیده و انگار خوشش میاد ازم .

هرچند می‌دونم بیاد خانوادم قبول نمیکنن

حالا خودت چکاره ای داری نصیحت میکنی

وا چته حالا مگه همه تو سایت یه شغل مهم  دارن که میان اینجا نصیحت می‌کنن مورد بوده  کاربر  شونزده ساله تاپیک زده بیاین مشکلاتتون رو  بگین راهنماییتون بکنم و کاربرای از همه جا بی خبر مشکلاتشون رو به این نوجوون میگفتن اونم با اعتماد سقف کامل مشاوره  میداد درضمن   استارتر سوال پرسیده  طبق تجربم و دیده ها و شنیده هام جوابشو دادم الان مثلا خودت چیکاره ای اومدی منو می‌بری زیر سوال 

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

وا چته حالا مگه همه تو سایت یه شغل مهم دارن که میان اینجا نصیحت می‌کنن مورد بوده کاربر شونزده سال ...

من تاج سرتم 

برو مرد زندگی خودت باش 

نمیخواد اینجا نصیحت بدی 

کسیم محلت نمیزاره 

الانم ک جواب نداری میگی مهم نیست🤣

من تاج سرتم برو مرد زندگی خودت باش نمیخواد اینجا نصیحت بدی کسیم محلت نمیزاره الانم ک جواب نداری میگی ...

اول امضام رو بخون نوشتم کاربر خانوم هستم 

خدا همه رو براه راست هدایت کنه