2777
2789
عنوان

بیاین از غیر ممکن های زندگیتون بگین ک ممکن شد🥺😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 27 پست

نمیشه اسمشو گذاشت غیر ممکن زندگیم 

اما همیشه همیشه دست خدا رو تو زندگیم حس کردم 

هیچ بشری نمیتونه منکر خدا بشه 

اعتماد واقعی بهش باعث میشه هیچوقت تلخی اون شرایط رو اون طور ک هست حس نکنی

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
زیاد بوده راستش ولی یه جمله میخوام بهت بگم اونم اینکه به خدا شک نکن حواسش به ثانیه به ثانیه زندگیت ه ...

از این جملات کلیشه ای نگید خواهشا 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد بوده راستش ولی یه جمله میخوام بهت بگم اونم اینکه به خدا شک نکن حواسش به ثانیه به ثانیه زندگیت ه ...

ان شاالله عزیزم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

😍

بهمن اومدن. خواستگاری مخالف بودم 

وای خیلی دلش شکوندم خونشون نرفتم وقتی دعوتمون کردن فک میکردم خیلی پسر بدیه 

ولی فقطط یه بار باهاش صبحت کردم بعدش عاشقش شدم 

الآنم زنشم 

دعا کنید  فرهنگیان  قبول بشم❤️

نمیشه اسمشو گذاشت غیر ممکن زندگیم اما همیشه همیشه دست خدا رو تو زندگیم حس کردم هیچ بشری نمیتونه منکر ...

درسته 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

شکر؟؟😑😑حیف شد چون یکی از بهترین فرصت ها بود

😑😅☹️☹️☹️

بهمن اومدن. خواستگاری مخالف بودم وای خیلی دلش شکوندم خونشون نرفتم وقتی دعوتمون کردن فک میکردم خیلی پ ...

اوخی 🥺 😍 عشقتون ابدی 

من خیلی جاها نا امید شدم خیلی جاها بریدم خیلی جاها داشتم از غصه دق میکردم خیلی شبا با گریه خوابم میبرد انقدر غم گریهام زیاد بود که اشکام صورتمو می‌سوزند انگار آب جوش داشت از صورتم میریخت. 

وقتی بقیه منو میبینن فقط چهرمو میبینن ولی وقتی من خودمو میبینم پشت چهرم تمام روزای سختی که گذروندم و مجبور شدم خیلی بیشتر از سنم بفهمم و زودتر بزرگ شم رو میبینم و دلم به حال خودم میسوزه که بچگی سختی هم داشتم. 

ولی مطمئنم همشون یه حکمتی داشته ولی قرار نیست همیشه ما باخبر باشیم. 

چیزیم که تو این مدت عمرم بهم ثابت شد و قلبا بهش رسیدم اینه که خدا خیلی زیاد مهربونه خیلی حواسش به بندش هست خیلی بهمون نزدیکه خیلی دستمونو میگیره فقط کافیه خودمونو به کوچه علی چپ نزنیم تا حسش کنیم 

من خیلی جاها نا امید شدم خیلی جاها بریدم خیلی جاها داشتم از غصه دق میکردم خیلی شبا با گریه خوابم میب ...

درسته عزیزم