2777
2789

دخترم گیر داده که گزبه میخواد 

کدوم نژاد بامزه و شیطونه 

فقط میدونم پرشین خیلی ارومه ایا درسته

و اینکه ایا ممکنه روی مبلها و ناهار خوزی رو با چنگ انداختن پاره کنه؟کل وسایل خونه رو تازه عدض کردم نمیخوام خرابی به بار بیاره

اصلا نخر

بله فرش و مبلو داغون میکنه

از موهاشم نگم

حتی تو غذاتون پر موی گربه میشه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه چنک بزنه، مثلا جاش رو مبل بمونه، البته ما اصلا تو خونه نیووردیم هیچوقت. موها و دستشوییش خونه رو نجس میکنه

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

اگه روی مبلمان حساس هستید، گربه نخرید. چون هر چقدر هم گربه آرام باشه، باز هم ریسکش هست که با چنگ روی میلمان بکشه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم