پسرم 4 سال و نیمه س، بخاطر کم اشتها شدن و یبوست ش بردم دکتر براش آزمایش چکاو کامل نوشته نگاه کردم دیدم، قند خون و چربی خون هم جز فاکتورهایی هس که باید تو آزمایشش بررسی بشه خیلی خیلی نگرانم، باردارم هستم میشه با دلای پاک تون دعا کنین مشکلی نداشته باشه بچه م، حالم خیلی بده 😢😢همش فکرای منفی دارم
عزیزم نگران نباش اصلا استرس نداشته باش هیچی نیس دعا میکنم حالم سریع خوب بشه گلم پسر خاله ی منم همین طوری بود بردن ازمایش گرفتن ازش هیچ مشکلی نداشت گلم فقط بدنش یه کم ضعیف شده بود همین اروم باش عزیزم چون حامله ای استرس واسه نینی خوب نیس
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
از بس نگران دیابت م تو بچه ها،دیدم بعضی بچه ها دارن چقد اذیت میشن طفلیا
دیابت تو بچه ها مخصوصا ارثیه فکرهای منفی نکن تازه آزمایش نوشتن همونجوری که کلسیم و آهن و د۳ و چربی خون و همه چیز و چک میکنن قند خون هم چک میکنن مثل آزمایش روتین بزرگا
توکل به خدا انشالله همه ی بچه ها تن شون سالم باشه، مرسی عزیزم که اومدی تو تاپیک نظرتو گفتی،نیاز داشت ...
نگران نباش مامان گل تو تاپیکات دیدم که بچت ۱۶ کیلو و میگی چند ماهه وزن نگرفته بچه ها از یه سنی به بعد سالیانه نهایت ۱ تا ۱/۵ کیلو وزن میگیرن پسر من الان ۵ سال و ۴ ماهشه ۱۷/۵ کیلو 😁
دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.
گلم این حرفو نزن پیش میاد واسه همه از اونجایی که توام پسرت کوچیکه و یه نینی داری یکم اذیتی ولی توکل کن به خدا ریلکس باش استرسم نداشته باش بچست دیگه پیش میاد اگه میتونی به کسی زنگ بزن بیاد کمکت که دست تنها نباشی گلم
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
نگران نباش مامان گل تو تاپیکات دیدم که بچت ۱۶ کیلو و میگی چند ماهه وزن نگرفته بچه ها از یه سنی به بع ...
خدا پسرتو حفظ کنه، پسر من پارسال تا 17 کیلو رسید باز وزن کم کرد،همین دکتر که براش آزمایش نوشته گفت خلط پشت حلقی داره که باعث حالت تهوع و کم اشتهایی میشه،یک هفته س فکرم مدام سمت چیزای مختلف میره، انشالله جواب ازمایشش خوب باشه