2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم تو رفتار داداشام دیدم براشون مهم نیست خانماشون قبلا با کسی بودن یا نه مهم‌این وقتی کنارشونه با ...

آها جالبه

راستش چند تا پسر به کارگاه اضافه شدن که بهم توجه دارن حس میکنم واسه همون داره دوباره تلاش میکنه ولی من از هیچکدوم خوشم نمیاد

آها جالبهراستش چند تا پسر به کارگاه اضافه شدن که بهم توجه دارن حس میکنم واسه همون داره دوباره تلاش م ...

مگه چقدر خوشگلی که همه روت کراشن؟ کنجکاو شدم عکست ببینم 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

کنار که گذاشته . فقط میخواسته بگه ماشین خریدم . اگر با ماشینش میرفتی تو مسیر میخواست به دروغ بگه خون ...

وای🤣🤣طفلک پسر ساده ایه و به شدت ازدواجی 

ینی به جز من از دوتا دیگه از دوستام هم خواستگاری کرده فکر نکنم تو این فازا باشه پیشنهادش بیشتر حالت سنگ مفت گنجشک مفت بود

گفتم که نمیخوامش فقط میخوام بدونم من اشتباه فکر میکردم؟

کاملا بستگی به شخصیت آدما و تروماهاشون داره.. بعضی مردا وقتی ببینن یه زنی با یکی دیگس براشون جذاب میشه.. بعضی نقطه مقابل اینان.. الگو ها مهمن