2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا باید دکتر زنان مرد باشه⁉️😂

| مشاهده متن کامل بحث + 6753 بازدید | 234 پست
اونا واژینال انجام نمیدن

من ی بار انجام دادم دکترم مرد بود

ولی دکر زنان مرد خوش اصلا نگاهم نکرد ی پرستار بون اون انجام میداد بهش میگفت 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
حالا این هیچ ،من کلا پیش دکتر مرد میرم چون انگار وارد ترن دقیق ترن دکترهای زن چیزی بارشون نیست حس می ...

حالا همه زن ها رو مثل خودتو زنای اطرافت نبین شماها چیزی بارتون نیست دلیل نمیشه همه مثل شما باشن

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بحث حمایت از خانما نیست اینجا واقعا عملا داره چرت و پرت میگه

حقیقته چیزی هم میفهمی شما ؟پزشکای مرد وارد ترن تا زنا 

مغزت معیوبه ها یکم مطالعه کن امار دستت بیاد بنده حمایت نکردم از مردا فقط گفتم پزشکای مرد دقیق ترن واردتر

یکی از فامیلای ما نازایی داره چند ساله میره پیش ی دکتر اقا بعد میگفت قشنگ معاینه میکنه🤧

شنیدم یکی از بهترین پزشکان ناباروری تو تهران یک دکتر مرد هندی هست اسمش رو همینجا تو نی نی سایت شنیدم الانم یادم نیست البته سن و سال دار هست 

من همسرم میگه شده کل دنیا رو میگردم ولی سونوگرافی مرد نمیبرمت... چه برسه به دکتر زنان مرد

بعضیا خب بدشون میاد مرد غریبه بدن زنشونو ببینه منم بشدت مخالفم

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

حالا این هیچ ،من کلا پیش دکتر مرد میرم چون انگار وارد ترن دقیق ترن دکترهای زن چیزی بارشون نیست حس می ...

اگر فکر میکنین میانگین آی کیوی زنان به اندازه آی کیوی شماست شاید درست بگین

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

حقیقته چیزی هم میفهمی شما ؟پزشکای مرد وارد ترن تا زنا مغزت معیوبه ها یکم مطالعه کن امار دستت بیاد بن ...

نه انگاری شما خیلی میفهمی بلاخره شما جنس دوم بودی تو خانواده همینطور احمق بار اومدی دیگه وگرنه من ایرادی تو مغزم نمی‌بینم بلکه مغز شماست که توش یه چیز دیگه در شده به جای مخ

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

دکتر خانم بی سواد داریم 

خانم باسواد داریم 

آقای بی سواد داریم 

آقای با سواد هم داریم 

اگر اونایی که شما باهاشون برخورد داشتید خوب یا بد بودن از همونا تعریف یا انتقاد کنید نه که بیاید گوه خوری زنا رو بکنید ❤️😇

بعضیا خب بدشون میاد مرد غریبه بدن زنشونو ببینه منم بشدت مخالفم

سونوگرافی که منم میرم دکتر مرد هست میکن خیلی عالی و دقیقه و دستگاهاش خیلی به روز هست 

نمیدونم چرا تا الان بهش فکر نکرده بودم که نباید دکتر مرد برم شوهرم هم حتی نگفت چرا دکتر مرد میری 

البته متخصص زنان مرد نمیرم وقتی اینهمه دکتر زن عالی هستن چه کاریه برم پیش مرد اخه 

اما مرکز سونوگرافی فرق داره

حالا همه زن ها رو مثل خودتو زنای اطرافت نبین شماها چیزی بارتون نیست دلیل نمیشه همه مثل شما باشن

من خودمو مثل شما ندیدم که دوست پسر داشتی کسی مثل شما خودشو نمیبینه 

از بس خنگین هر چی بگم حرف خودتونو میزنین دیگه میگم پزشک مرد 

منم  10 سال مقاومت کردم برای بارداری دوم وپیش پزشک آقا که معروف بود نرفتم ولی آخر سر با اسرار خانواده که خودشون وقت قبلی گرفته بودن رفتم تااز سرم بازشون کنم  وتا به اون لحظه آنقدر خجالت نکشیده بودم منی که حتی از معاینه پزشک خانوم هم خجالت میکشم یعنی تا آنقدر که پاهام می‌لرزید یعنی هرلحظه میخواستم از مطب فرار کنم ولی در کمال ناباوری من با یک بار و یک نسخه ی این آقا باردار شدم و تو حکمت خدا موندم