پسرم ۳/۵ نمیشه فقط روزایی که میرم باشگاه با خودم میبرم بقیه رو خونه ایم..یا با گوشی هست یا تلویزیون نکاه میکنه ....دوست دارم ببرمش مهد ولی اینجا میگن نه نظر شما چیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من که باشم نمیبرم مگه اینکه بدونم مربی باهاش مهربونه و اهمیت میده چون کوچیکم هست برا بازی با همسنهاشم جلو چشم مامانش باشه خب چی میشه.
"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوبترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘
مهد عالیه و سن پسر سما مناسب مهدهفقط اوایل مریض میشه بعد بدنش عادت میکنه ک عادی میشهاعتماد بنفس میگی ...
مریض میشه🥲؟! آخی بچه کوچولو آسیب میزنه بهش که کاش حداقل به خواست خودش اونجا بمونه که این بلا سرش نیاد. البته بازی رو موافقم
"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوبترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘
نه مریض شدنش بخاطر محیط جدید و بیرون از خونسمهد هم نره مدرسه ک میرن این اتفاق میفتهسه سال ببعد بهتری ...
مدرسه ۷سالگی با ۳ سالگی متفاوته تربیت و روحیات بچه.
دقیقا منم نظرم همینه .با بچهها باشه خوبه ولی اینجا میگن نه اصلاتت
بچه من یک سالشه، هیچ بچه ای اطرافمون نداریم. هفته ای دوبار میبرمش خانه بازی ، قربونش برم وقتی با بچه ها هست انقد شاد و خوشحاله که منم ذوق میکنم. همش دوست داره ا بقیه با ایما و اشاره و همین صداهای نامفهوم دهنش ارتباط بگیره. سه ساله که خیلی سن مناسب و خوبیه.