2777
2789

کلی مطلب دارم براتون بزارم. ولی قبلش بگم که تجربه ها متفاوته. ممکنه شما اصلا به مشکلات من بَر نخورید

پسرم از روز اول تو بیمارستان مشخص شد که اینطوریه. سونوی کلیه رفتیم و خداروشکر مشکلی نبود. پزشک متخصص اطفال (دکتر بهروز سلطانی عزیز) دکتر حسین امیرزرگر و معرفی کردن (بعدا دربارشون میگم). رفتیم و ایشون گفتن یک تا دو سال بیاریدش برای عمل هایپو. اونموقع بهترین زمانه. وقتی ۱۵ ماهگی بردیمش، دکتر برای ۱۸ ماهگی وقت عمل دادن. اگه بچه‌ی ترسو مثل پسر من دارید کارتون خیلی سخت میشه. حتی برای سرم هم بینهایت گریه کرد و سوراخ سوراخ شد

عملش ۲ ساعت و نیم طول کشید و به گفته پزشک این عمل نسبتا سخت محسوب میشه. بعدش پقت دادن برای هفته بعد که سوند و خارج کنن. روزهای با سوند هم واقعا سخت بود. چون تجربه نداشتیم فکر میکردیم هر آن ممکنه خارج بشه. ولی اصلا اینطور نیست. سوند داخل بدنشه و اگه با زور خارج نشه، در نمیاد. بچه میتونه کارای عادی مثل راه رفتن و پله‌ های کوتاه و ... انجام بده. فقط حواستون باشه سوند باید روی شکم با چسب فیکس شده باشه. بقیه در ادامه

عزیزم امیدوارم الان خوب سلامت باشه

پسر منم عمل داره دستش 

الان دو ساله نبردم ترس خودم دارم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل از اینکه درباره بیمارستان بگم بزارید درباره دکتر حسین امیرزرگر بگم

در تبحر ایشون شکی نیست. ولی من راضی نبودم

ما برای بار اول به مطب ایشون تو ولنجک تهران مراجعه کردیم، اونموقع یعنی پارسال با تماس وقت گرفتیم. ولی سال بعد هرچی سرچ کردیم اسمی از مطب شخصی ایشون نبود. اسم یه پزشک دیگه به نام محمدعلی امیرزرگر برای مطبی که ما رفته بودیم میومد. به ناچار از بیمارستان کودکان حکیم وقت گرفتیم که ایشون و ببینیم. برخود خوبی دارن و هر سوالی داشته باشید جواب میدن ولی واقعا اطلاعات بسیار کمی به ما بی تجربه ها میدن. خیلی چیزا اصلا برای ما سوال نشده بود. ولی الان نمیدونیم چیکار کنیم...

ایشون تو همون بیمارستان که یافت آباد هست به ما وقت عمل دادن. بیمارستان خوب، تجهیز و بسیار تمیز. ولی متاسفانه پرسنل به شدت عجیب و عقب افتاده. (معذرت میخوام بخاطر لفظ) کانهو با انسان طرف نبودیم اون دو_سه شب. باید بدونید ما نسبتا آدمای زودرنج و حساسی نیستیم...

اگه سوالی درباره دکتر یا بیمارستان داشتین بپرسین. جواب میدم

دکتر بعد عمل ساعت ۹ و نیم شب اومدن به پسرم سر زدم و گفتن عمل خوب بوده و اگه تونستی پنجشنبه بیارش ولنجک من پانسمان و ببینم (اونجا فهمیدم هنوز ولنجک هستن فقط اینترنت ننوشتن) من و مادرم با هم مراقب پسرم بودیم و گوشامون تیز صحبتای دکتر بود. ولی ایشون اصلا نگفت باید حمام ببریدش تا پانسمان شل بشه. فقط پرستار بخش موقع ترخیص تاکید کرد حداقل ۷ روز آب به پانسمان نخوره و حمام نره اصلا. 

پسرم تو اون بیمارستان عجیب با تمام دردی که داشت درگیر ویروس اسهال و استفراغ شد. این باعث شد روزای آخر تا وقتی که سوند کشیده بشه، پانسمان یه مقدار کثیف بشه. با استرس تمام روز آخرو سپری کردیم. که مبادا زخم عفونت کنه و...

دکتر بیمارستان یا مرکز طبی کودکان هم هستن. به ناچار اونجا مراجعه کردیم که زودتر دکتر و ببینیم. ایشون تا پانسمان و دیدن، ناراحت شدن و گفتن و چرا حمام نبردینش!!! من و مادرم همینطور مونده بودیم که مگه باید میبردیم؟؟ شما که نگفتید ما از کجا میدونستیم؟ پرستار هم که گفت نبرید. خلاصه باز سرسری ما رو ویزیت کردن. اگه من نمیپرسیدم که آیا مراقبت خاصی از این به بعد باید داشته باشه یا نه. ایشون بازم نمیگفت که باید روزی دوبار داخل لگن آب و صابون شسته بشه...

الان اصلا نمیدونم بچم میتونه غلط بخوره؟ تا کی نمیتونه سوار دوچرخه بشه؟ تا کی بهش سفالکسین بدم؟ باید دوباره چند هفته دیگه بهتون مراجعه کنم؟ و کلی سوال دیگه

من که اصلا تجربه ندارم، ولی مادرم میگه آلت تناسلی پسرم یه مقدار کج هم شده. البته فکر میکنم یکم زوده برای این نظر، باید صبر کرد. الان دقیقا یک هفته از عمل گذشته. خلاصه که دکتر انگار فکر میکنن ما خودمون همه چیزو میدونیم. البته من براشون بازم احترام قائلم. تجربه‌ام و نوشتم که بقیه حواسشون باشه

عزیزم امیدوارم الان خوب سلامت باشهپسر منم عمل داره دستش الان دو ساله نبردم ترس خودم دارم

قربونت گلم. انشالله خوب میشه. چرا؟ دستش چطور شده؟ میبردی نظر دکتر و میپرسیدی خیالت راحت میشد

خدایی مریضی بچه پدر و مادر رو پیر می‌کنه منم پسرم ۶ماهه بود عمل قلب باز کرد .با اینکه ۲۴سال میگذره و ...

الهی بگردم... فقط ماها میفهمیم که بینهایت سخته. خدا حفظش کنه پسرت و. الهی همه پدر مادرا قدر سلامتی و وجود بچه‌شونو بدونن

عزیزم امیدوارم الان خوب سلامت باشهپسر منم عمل داره دستش الان دو ساله نبردم ترس خودم دارم

مث منی پسرمنم هایپوسپادیاسه میترسم ببرم

۶سالشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
الهی بگردم... فقط ماها میفهمیم که بینهایت سخته. خدا حفظش کنه پسرت و. الهی همه پدر مادرا قدر سلامتی و ...

خفیف بود یا شدید؟

من متاسفانه ختنه کردم

دکتر ادرس داده تهران یه درمانگاه که مخصوص پیوند هست

باید حتما اونجا ببرم

منتها انقد دکترا بی سواد و سهمیه ای شدن میترسم ببرم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خفیف بود یا شدید؟من متاسفانه ختنه کردمدکتر ادرس داده تهران یه درمانگاه که مخصوص پیوند هستباید حتما ا ...

خفیف بود. نه نترس، بلاخره کاریِ که باید انجام بشه. سرت خلوت بود، بچه مریض نبود و دوره‌ی خاصی و نمیگذروند، ببر نشون بده. ولی خیلی تحقیق کن

خفیف بود. نه نترس، بلاخره کاریِ که باید انجام بشه. سرت خلوت بود، بچه مریض نبود و دوره‌ی خاصی و نمیگذ ...

برای من آخه حساس تره چون ختنه شده

همه جایی نمیتونم ببرم

ضمن اینکه شهرستانی باشی بری تهران برای عمل،خیلی سخته

برای من آخه حساس تره چون ختنه شدههمه جایی نمیتونم ببرمضمن اینکه شهرستانی باشی بری تهران برای عمل،خیل ...

آره واقعا سخته. من جات بودم حتما میبردم مطب شخصی. بیمارستان و کلینیک دولتی، دکتر خیلی اهمیت نمیده متاسفانه 

آره واقعا سخته. من جات بودم حتما میبردم مطب شخصی. بیمارستان و کلینیک دولتی، دکتر خیلی اهمیت نمیده مت ...

بالاتر نوشتم

من میخواستم ببرم شخصی تو شهر خودمون دکتر های خوبی هم هس منتها یه دکتری بهم گفت چون ختنه کردی فقط یه درمانگاه مخصوص پیوند پوست تو تهرانه باید انجام بدی وگرنه فیستول میشه🥺

بالاتر نوشتممن میخواستم ببرم شخصی تو شهر خودمون دکتر های خوبی هم هس منتها یه دکتری بهم گفت چون ختنه ...

پس نگران نباش. انقدر پزشکای با وجدان هستن... توکل به خدا ببرش ببین چی میگن

پس نگران نباش. انقدر پزشکای با وجدان هستن... توکل به خدا ببرش ببین چی میگن

بیهوشی کامل میکنن؟