قبل از اینکه درباره بیمارستان بگم بزارید درباره دکتر حسین امیرزرگر بگم
در تبحر ایشون شکی نیست. ولی من راضی نبودم
ما برای بار اول به مطب ایشون تو ولنجک تهران مراجعه کردیم، اونموقع یعنی پارسال با تماس وقت گرفتیم. ولی سال بعد هرچی سرچ کردیم اسمی از مطب شخصی ایشون نبود. اسم یه پزشک دیگه به نام محمدعلی امیرزرگر برای مطبی که ما رفته بودیم میومد. به ناچار از بیمارستان کودکان حکیم وقت گرفتیم که ایشون و ببینیم. برخود خوبی دارن و هر سوالی داشته باشید جواب میدن ولی واقعا اطلاعات بسیار کمی به ما بی تجربه ها میدن. خیلی چیزا اصلا برای ما سوال نشده بود. ولی الان نمیدونیم چیکار کنیم...
ایشون تو همون بیمارستان که یافت آباد هست به ما وقت عمل دادن. بیمارستان خوب، تجهیز و بسیار تمیز. ولی متاسفانه پرسنل به شدت عجیب و عقب افتاده. (معذرت میخوام بخاطر لفظ) کانهو با انسان طرف نبودیم اون دو_سه شب. باید بدونید ما نسبتا آدمای زودرنج و حساسی نیستیم...
اگه سوالی درباره دکتر یا بیمارستان داشتین بپرسین. جواب میدم
دکتر بعد عمل ساعت ۹ و نیم شب اومدن به پسرم سر زدم و گفتن عمل خوب بوده و اگه تونستی پنجشنبه بیارش ولنجک من پانسمان و ببینم (اونجا فهمیدم هنوز ولنجک هستن فقط اینترنت ننوشتن) من و مادرم با هم مراقب پسرم بودیم و گوشامون تیز صحبتای دکتر بود. ولی ایشون اصلا نگفت باید حمام ببریدش تا پانسمان شل بشه. فقط پرستار بخش موقع ترخیص تاکید کرد حداقل ۷ روز آب به پانسمان نخوره و حمام نره اصلا.
پسرم تو اون بیمارستان عجیب با تمام دردی که داشت درگیر ویروس اسهال و استفراغ شد. این باعث شد روزای آخر تا وقتی که سوند کشیده بشه، پانسمان یه مقدار کثیف بشه. با استرس تمام روز آخرو سپری کردیم. که مبادا زخم عفونت کنه و...
دکتر بیمارستان یا مرکز طبی کودکان هم هستن. به ناچار اونجا مراجعه کردیم که زودتر دکتر و ببینیم. ایشون تا پانسمان و دیدن، ناراحت شدن و گفتن و چرا حمام نبردینش!!! من و مادرم همینطور مونده بودیم که مگه باید میبردیم؟؟ شما که نگفتید ما از کجا میدونستیم؟ پرستار هم که گفت نبرید. خلاصه باز سرسری ما رو ویزیت کردن. اگه من نمیپرسیدم که آیا مراقبت خاصی از این به بعد باید داشته باشه یا نه. ایشون بازم نمیگفت که باید روزی دوبار داخل لگن آب و صابون شسته بشه...
الان اصلا نمیدونم بچم میتونه غلط بخوره؟ تا کی نمیتونه سوار دوچرخه بشه؟ تا کی بهش سفالکسین بدم؟ باید دوباره چند هفته دیگه بهتون مراجعه کنم؟ و کلی سوال دیگه
من که اصلا تجربه ندارم، ولی مادرم میگه آلت تناسلی پسرم یه مقدار کج هم شده. البته فکر میکنم یکم زوده برای این نظر، باید صبر کرد. الان دقیقا یک هفته از عمل گذشته. خلاصه که دکتر انگار فکر میکنن ما خودمون همه چیزو میدونیم. البته من براشون بازم احترام قائلم. تجربهام و نوشتم که بقیه حواسشون باشه