2777
2789
عنوان

بعضی پزشکا واقعا نامردن 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 52 پست

بستگی داره خب توی دندونپزشکی این پاسکاریا توی دندونپزشکی لازمه 

شما میزی ی دندون عصب کشی کنی میبینه تخصصیه میفرسته متخصص درمان ریشه از اون ور‌درمان دریشه میگه برو پروتز تاییدیه بگیر بعد پروتز میگه برو پریو تاییدیه سی ال بگیر همه تاییدیه هارو میگیری برمیگردی شروع میکنی درمانتو 

حیوان مورد علاقم: اکسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣بخور جانم گوشت بشم به تنت😁💌😂

تازه با داروخانه هم زد و بند دارن.یه دارو دکتر پوستم نوشته هر جا رفتم بلد نبودن بخونن.اخر یکیشون گفت برو نزدیکترین داروخونه به مطب وقتی رفتم قشنگ دارو رو داد.از قصد با کد مینویسند که جای دیگه نگیریم

مادربزرگم کتفش شکست گفتیم خب حق جراح چقدر کارت بکشیمگفت کارت نکشید گفتیم یعنی نقد ؟ گفت سه تا سکه طل ...

عژب عژب.

شما چه کردید؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

یه سریا آدمم نیستن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ماهم یکی از فامیلامون واسه کلیش رفت بیمارستان همه هزینه هارو پرداخت کرد دکتر بهش گفت باید جدا گانه ب ...

حالا اینا فدای سرت.  فکر کن متخصص برگه ی سونوگرافی را دیده گفته نه گزارش نرماله و‌کار خاصی لازم نیست  ولی باید برین پیش اونی که من میگم دوباره انجام بدین که مطمئن بشیم دومی هم گزارش قبلی را تایید کرده ولی این بار دکتر میگه  نههههه  باید برین  ام آر آی انجام بدین 😑😑 خب عوضی  مرض داری آیا   با فراموشی گرفتی.  گزارش دوتا که یکیه  خودت گفتی نرماله  خودت گفتی برید پیش فلانی من فقط اونو قبول دارم باسواد و‌دقيقه.  حالا دلیل درخواست جدیدت چیه  اصلا خودت میدونی  دنبال چی هستی . اگر پول عمل میخوای همون اول بگو‌ بریزیم به حسابت  دیگه این جفنگیات بازیا چیه

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂

حالا اینا فدای سرت. فکر کن متخصص برگه ی سونوگرافی را دیده گفته نه گزارش نرماله و‌کار خاصی لازم نیست ...

حس میکنن مردم دارن پول پارو میکنن. 

من نمیگم پول نگیرن بگیرن ولی نه با ناحقی یکم شرایط مردم رو درک نمیکنن