الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از رو ماه تولد که نمیشه گفت اما من آبم با هیچ آبانی تو جوب نرفته...داداشم آبانیه اخلاق خاصی داره مثلاً منفعت طلبه خودخواهه...وابسته نمیشه تا وقتی منافع خودشو ببره با کسی دوسته بعد می ذارتش کنار...بعد همین اخلاقا رو تو یه آبانی دیگه هم دیدم.
تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗
😂 چند سالشه داداشت منفعت طلب نیستن همشون . اما حواسشون جمعه .خود خواه یکم هستن
سنش کمه اما از بچگی همین بود.😂😂۱۳ سالشه...البته من میگم برای خودش خوبه چون مثل من نیست اذیت نمیشه...من سریع برای حتی غریبه ترین آدمی که می شناسم اگه اتفاقی براش بیفته اشک می ریزم اما اون نه...یا من با ۲۸ سال سن هنوز با دور از جون مرگ اطرافیان کنار نمی تونم بیام اما اون برعکس من بچه هم بود از مرگ می گفت خیلی راحت می گفت خب مثلاً فلانی بمیره مگه چیه همه می میرن...یا اون روز رفتیم خاکسپاری خیلی راحت اومد گفت من رفتم بالای قبر جسد رو دیدم فلان جور شده بود...در صورتی که خود من رفتم دور وایسادم که نبینم تو ذهنم بمونه...کلاً خونسرده و برای خودش خونسرد بودنش خوبه اذیت نمیشه.😂😂
تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗