2777
2789
عنوان

دانشجو های پزشکی بیاین سوال راجب اینکه دانشگاه چجوریه چی نیازه

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 47 پست
دهم رو جدی خوندی ؟؟ منظورم اینه از دهم تست و کنکوری خواندن رو شروع کردی پایه آن ضعیف بود یا قوی ؟یاز ...

کنکوری هستی ؟

نه من دهم و یازدهمم عادی بود، ولی خب تست که زدم ولی در مقایسه با دوازدهم عملا هیچ بود حالا باز اگه سوال داشتی بگو بیشتر توضیح بدم

پایم خوب بود ولی، عالی نبود قوی نبود ولی اوکی بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکوری هستی ؟نه من دهم و یازدهمم عادی بود، ولی خب تست که زدم ولی در مقایسه با دوازدهم عملا هیچ بود ح ...

من یازدهم تجربی ام پایه من به طور کلی متوسط ولی دهم خیلیییی بد اصلا صفرم ولی یازدهم رو خیلی خوب شروع کردم الان همش استرس دارم نکنه سال اول قبول نشم 

ماز کلاس هاش و آزمون هاش شرکت کردم ولی آزمون آنلاین حالا گذاشتم دوازدهم قلم چی هم آزمون بدم حضوری 

اما مشاور ندارم به نظرت بدون مشاور کار خوب پیش می‌ره ؟؟ یا لازمه حتما

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

من یازدهم تجربی ام پایه من به طور کلی متوسط ولی دهم خیلیییی بد اصلا صفرم ولی یازدهم رو خیلی خوب شروع ...

درست چطور بوده همیشه توی این سالا؟ نمرات مثلا

ربطی ندارها ولی خب اگه نمرهات بالا بوده یعنی توانشو داشتی و الانم اگه بخوای در توانت هست

ببین البته بعضی وقتام ادم فکر میکنه هیچی بلد نیست، تورو نمیدونم الان وضعیتت چطوره، دهم که بودی چقدر میخوندی؟ نمرهات خوب بوده؟ 

ماهم دهممون که تموم شد نخوندیم تاا دوازدهم تابستونش، و اون موقعم هیچی یادمون نبود اصلااا، ولی باز ادم چون یه سال خوندشون، خیلی میشه با سرعت بیشتری خوند و تا اخرین لحظه بارهاااا تکرار میشه، 

راستش یه کیفایی خوشم اومده بگیرم ولی مثلا کاغذ آ چهار توش جا نمیشه ، منظورم سایزشه که کوچیکه، در حد ...

هم سایز بزرگ لازمه هم کوچیک

مثلا روزایی که تا شب دانشگاهی کیفت باید اندازه دفتر و خوراکی و روپوش و تراول ماگ و اینا جا داشته باشه

بله پزشکیم

نه نگران نباش من خودمم هنوز حس بچگی دارم😁

البته تو دانشگاه انقد که همه تزریق و آرایشن نمیتونی سنشون رو تشخیص بدی وگرنه خیلی بزرگ نیستن

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥

هم سایز بزرگ لازمه هم کوچیکمثلا روزایی که تا شب دانشگاهی کیفت باید اندازه دفتر و خوراکی و روپوش و تر ...

واقعا این‌طور که میگن کل روزم باید درس بخونم؟ تایم ازاد ندارم ینی؟ نمره خوب گرفتن واسه استریت شدن شدنیه یا اینقد سخته که محاله؟

هم سایز بزرگ لازمه هم کوچیکمثلا روزایی که تا شب دانشگاهی کیفت باید اندازه دفتر و خوراکی و روپوش و تر ...

شما مشاور مثل من که ورودی جدیدم رو قبول میکنین؟ من دنبال یجا بودم براشون به عنوان مشاور کنکور کار کنم ولی به صورت دورکاری، گفتم ببینم شما چجورین

واقعا این‌طور که میگن کل روزم باید درس بخونم؟ تایم ازاد ندارم ینی؟ نمره خوب گرفتن واسه استریت شدن شد ...

بخوای معدل ۱۸ ۱۹ باشی آره باید فقط درس بخونی وقت واسه کار اضافه نداری

من هنوز علوم پایه ندادم ولی اگه از همون اول بخونی مستمر شدنیه

شما مشاور مثل من که ورودی جدیدم رو قبول میکنین؟ من دنبال یجا بودم براشون به عنوان مشاور کنکور کار کن ...

من با موسسه سیب ترش کار میکنم 

بخوای معدل ۱۸ ۱۹ باشی آره باید فقط درس بخونی وقت واسه کار اضافه نداریمن هنوز علوم پایه ندادم ولی اگه ...

کلا در کنار درس وقت ازاد چقد داری؟ میشه چیز دیگه ایم یاد گرفت ؟ زبان نقاشی چیزی

من با موسسه سیب ترش کار میکنم

عههه

پس توروخدا یه مشورت بهم بده

من میخواستم عضوش بشم، ولی همه مدارکو میخان، ترسیدم بفرستم براشون

اسون قبول میشه ادم ؟ یا خیلی سخت میگیرن؟ درامدش چطوره

کلا در کنار درس وقت ازاد چقد داری؟ میشه چیز دیگه ایم یاد گرفت ؟ زبان نقاشی چیزی

آره بازم بستگی به خودت داره چقد توانایی‌ اینو داشته باشی که همه ابعاد زندگیتو باهم جلو ببری

عهههپس توروخدا یه مشورت بهم بدهمن میخواستم عضوش بشم، ولی همه مدارکو میخان، ترسیدم بفرستم براشوناسون ...

ترس نداره 

خیلی سخت میگیرن از بابت آزمون و مصاحبه

درآمد از ۵۰ درصد شروع میشه هرچی سطحت بره بالاتر درصدت هم بیشتر میشه 

آره بازم بستگی به خودت داره چقد توانایی‌ اینو داشته باشی که همه ابعاد زندگیتو باهم جلو ببری

زندگی خیلی سخت میگذره واقعا؟

بخدا اینقدررر بد پزشکیو بهم گفتن که ناراحتم که پزشکی قبول شدم

ترس نداره خیلی سخت میگیرن از بابت آزمون و مصاحبهدرآمد از ۵۰ درصد شروع میشه هرچی سطحت بره بالاتر درصد ...

شمارو بار اول قبول کرد سیب ترش؟ 

توصیه خاصی راجب پزشکی نداری بهم کنی ؟😥