2777
2789
عنوان

همسرم ازم فاصله گرفته چیکار کنم

184 بازدید | 10 پست

عقدیم. همیشه همینه فردای رابطه ازم فاصله میگیره. رابطمونم بدون دخوله

کلا یه بار در حد ۵ دقیقه چت کردیم یه بار هم ساعت ۲ ظهر بهم زنگ زد ۳ دقیقه حرف زدیم...

تو اتوبوس که داشتم برمیگشتم دختر جلوییم کل راهو با همسرش تلفنی حرف زد. منم اشکام ریختن.

یعنی دوسم نداره؟

الان چیکار کنم؟ خودم که به هیچ وجه بهش زنگ نمیزنم. ولی اگه زنگ زد چیکار کنم؟ کرف بزنیم زود گوشیو قطع کنم نه؟

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌

بچه بازیا چیه؟ حرفتو رک و پوست کنده بهش بگو

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بهش زنگ نمیزنی این بزرگترین اشتباه توعه بزار به تماس گرفتن تو عادت کنه بدونه یکی بفکرشه ونگرانشه مردا همینن  وقتی  عادت کرد به هم صحبتی باهات دیگه خودش شروع میکنه تماس گرفتن 

تماس گرفتی درحد دودیقه هم باشه حرف شیرین بزن بعد ببین خودش ترغیب هست باهات حرف بزنه یانه

ازش دلیلشو بپرسنمیشه همیشه اینجوری باشه که

چند روزه هی من زنگ میزنم در طول روز بهش

این انگار نه انگار

طوری که انگار وظیفه ی من شده بهش زنگ بزنم

چرا بهش زنگ نمیزنی این بزرگترین اشتباه توعه بزار به تماس گرفتن تو عادت کنه بدونه یکی بفکرشه ونگرانشه ...

زنگ زدم ج نداد

همیشه این موقع ها جواب تماسمو نمیده

نمیدونم چرا

ولی وقتی مامانش بهش زنگ میزنه تماس منو قطع میکنه اونو شریع جواب میده به من میرسه جواب نمیده

دوست منم همینجوری بودنبعد از رابطه غیب میشد نامزدش تا ۳ روز ازش خبری نبود بعد زنگ میزد اونم خیلی واب ...

دوستت باهاش حالش خوبه؟ زندگیشون چطوره؟