2777
2789
هتل آپارتمان خوب نمیشناسم عزیزم فقط من بار آخری که رفته بودم تنها رفتم خود حرم موندم شبا اسکان دارن ...

عزیزم تنهایی رفتی ؟ نترسیدی؟ منم خیلی دلم میخواد تنها برم همون رواق شنیدم رایگان 

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۷ شهریور ، سرویس رفت داشت ما تازه برگشتیم ، ۱۵ دقیقه فاصله هست باحرم ، مراکز تجاری نزدیکه

عزیزم تمیز اسانسور داره ؟

عزیزم تنهایی رفتی ؟ نترسیدی؟ منم خیلی دلم میخواد تنها برم همون رواق شنیدم رایگان

آره عزیزم تنهای تنها رفتم تازه اولین مسافرت تنهاییم بود اولش یکم میترسیدم ولی توسل کردم به خود امام رضا جان نمیدونییی چقدر هوامو داشت چقدر مهمون نواز بود اصلا نذاشت احساس غربت کنم یعنی ببین بهترین مسافرت عمرم بودد به نظرم به تجربه ش میارزه

آره عزیزم تنهای تنها رفتم تازه اولین مسافرت تنهاییم بود اولش یکم میترسیدم ولی توسل کردم به خود امام ...

اخی عزیزم خوش به سعادتت منم خیلی دلم میخواد با این قطار اتوبوسیا برم همونحا که شما رفتی رایگان بخوابم و تو حرم باشم دوروز خانوادم یکم میترسن کاش راضی شن

موقع که رسیدی راه اهن چیکار کردی اونجا شب باشه نترسیدی چه جوری رفتی تا حرم

اخی عزیزم خوش به سعادتت منم خیلی دلم میخواد با این قطار اتوبوسیا برم همونحا که شما رفتی رایگان بخواب ...

عزیزززممممم انشاالله راضی میشننن خانواده ی منم یکم می‌ترسیدند ولی کم کم راضیشون کردممم 🥰 

نه عزیزم من با اتوبوس رفتم موقع خرید بلیط حواسم بود که کی میرسم جوری خریدم بلیط رو که روز برسم وسط ظهر رسیدم برگشتنی هم بعد از ظهر دوباره سوار اتوبوس شدم برگشتم 

البته قبل از رفتنم هم بلیط رفت رو تهیه کرده بودم هم برگشت رو که بعدا به مشکل نخورم 

باز هر سوالی داشتین راحت باشین بپرسین خوشحال میشم کمکی کرده باشم اونم برا زائر امام رضا 😍

عزیزززممممم انشاالله راضی میشننن خانواده ی منم یکم می‌ترسیدند ولی کم کم راضیشون کردممم 🥰 نه عزیزم م ...

عزیزم برام دعا کن قلبت پاکه خوش به سعادتت ممنونم ازت که راهنماییم کردی ایشالا بازم قسمتت بشه 

اگه خواستم برم خانواده راضی شدن حتما بهت پیام میدم چون میترسم خودم اونجا رسیدم چجوری برم تا حرم

عزیزززممممم انشاالله راضی میشننن خانواده ی منم یکم می‌ترسیدند ولی کم کم راضیشون کردممم 🥰 نه عزیزم م ...

عزیزم یکم برام بیشتر میگی من ۲۵ سالمه نمیدونم شما ارم بزرگتری یا نه ، بعد برام میگی اونجا رسیدم تاکسی بگیرم یا اسنپ برا حرم ، بعد کدوم قسمت برم برا اقامت رایگان ، بعد موبایل تو چیکار میکردی عزیزم اونجا میخوابیدی امنیت داشت؟ شارژ چه جوری میکردی

عزیزم برام دعا کن قلبت پاکه خوش به سعادتت ممنونم ازت که راهنماییم کردی ایشالا بازم قسمتت بشه اگه خوا ...

دورت بگردممم چشم حتماااا😍 انشاالله منتظر خبرتم اگه خواستی درخواست میدم خصوصی پیام بده تلگراممو بهت میدم صحبت کنیم عزیزم هر کاری داشتی ازم بپرسی 😇