2777
2789

مردم از کنجکاوی چرا خبری ازتون نیس

روزانه چند ساعت میخونین🤔

مدرسه توی خوندنتون تداخل ایجاد نمیکنه روزای مدرسه چقدر میخونید🤔

تا کی میخواید برید مدرسه🤕

از خودتون راضی هستین یا نه 🥺

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

۵یا۶

مدرسه نمی رم پشت کنکورم

نه

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول هیچی نمیخوندم دوروزه شروع کردم رسوندم به 7 ساعتمدرسه نمیرم غیردولتی ثبت نام کردم که غیرحضوریش کن ...

من مدرسم گفته ۳ روز میتونی نیای بنظرت همینو ادامه بدم یا برم غیردولتی

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

۵یا۶مدرسه نمی رم پشت کنکورمنه

خوبه ولی یکم بیشترش کن 

من خودمم خوب نمیخونم مخصوصا روزای مدرسه ک داغون اومدم ببینم شناها اوضاعتون چطوره

من درباره پارسال خودم بهت میگمتا ۵ مدرسه بودمروزای مدرسه ۴ ۵ ساعت میخوندمتعطیل ۸ تا ۱۰ ساعتتیر تا اس ...

مدرسه من برم هیچی نمیفهمم 

یعنی مثلا میرم همینجوری ب معلمه زل میزنم معلمه هم واسه خودش یچیزی میگه اون چیزی ک میگرو میفهمم ولی نه تدریسش در حد نهاییه ن کنکور

توی مدرسه ۳ ساعت با تمرکز بالا میخونمتو خونه ۴ ۵ ساعت...

کم نیس بنظرت اخه

خوبه ولی یکم بیشترش کن من خودمم خوب نمیخونم مخصوصا روزای مدرسه ک داغون اومدم ببینم شناها اوضاعتون چط ...

تازه شروع کردم از فردا افزایش تایم دارم

عزیزم باید بخونی 

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

تازه شروع کردم از فردا افزایش تایم دارمعزیزم باید بخونی

میدونم باید بخونم این یه امر بدیهیه ک😂

ولی امروز ۱۲ تا ۵ و نیم عصر مدرسه بودم اومدم خونه انگار یه جنازم ام

جمعا میشه روزی ۸ الی ۹ ساعت چرا کم باشه...

اهااا تازه گرفتم

یعنی تو مدرسه 3 ساعت. میخونی خونه هم 5 6 ساعت

چجوری میتونی تو مدرسه اینقدر بخونی

چون نهایی هم تاثیر داره با روز نه با درس برو ببین تو کدوم درس ضعیفی کلاس اون معلم برو این بگو به مدیر جمعا حساب کن دو روز شه دهنم اونم بسته سه 🌹💔