2777
2789
عنوان

شوهرم میگه باید بستری بشی

163 بازدید | 3 پست

رابطه ای که طرف مقابل ادعا می‌کنه خیلی عاشقته ولی حاضر نیست مشکلات رو حل کنه چی میگن؟

مشکلاتی که با من داره رو میگه وقتی منم میگم ازت توقع دارم این رفتارت رو تکرار نکنید یا درست کنی وحشی میشه و انقدر لج و لجبازی می‌کنه باهام و فحش میده که هربار بیشتر ناامید میشم ازش

نه مشاوره میاد نه میذاره برم

هر وقت میایم حرف بزنیم از ناراحتیمون تا وقتی اون حرف میزنه من ساکتم وقتی من میگم بهش بهم میگه تو مریضی تو مشکل داری و فحش میده و میگه دور بودن ازت خوشحالم می‌کنه و باز دو دقیقه بعد میاد انگار نه انگار بهم حرفی زده

احساس میکنم دارم روانی میشم اصلا حاضر به شنیدن اشتباهاتش نیست فقط یه لیست مشکل از من درست میکنه و میگه درست شو

خیلی داره فرسودم میکنه این رابطه احساس افسردگی شدید دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.