2777
2789
عنوان

اگزما دستام خوب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 27 پست
بخاطری که همش دستام تو آب و شوینده زیادیه اینجور شد الانم باز همینه همش وسواس دارم دستامو باید بشورم

منم مثل شما بودم 

خداروشکر یک ساله  برنگشته 

ولی شویندهای مثل وایتکس و جوهر نمک ...اینا دستکش دست میکنم

عزیزم فکر کنم کار کار اصلی رو همین کرم کرده نه؟ من هیدروکورتیزون دادن اثر نکرد زیاد شد باز. ساختنی ن ...

آره کرمش خیلی خوبه من هم اوسرین هم اینو میزنم دستمو عین پنبه نرم میکنه حیف میکنم 

منم این پماده استفاده کردم بدترش کرد جا بهتر شدن پماد برای اگزما خیلی استفاده کردم مدلای مختلف اما پشیمونم چون دستمو بدتر کردم پوستم ناز شده نهایت موقت خوب می‌کنه 

کرم دستساز دکتر تجویز کرد؟

لکه دستام خیلی کمرنگ شده اما هنوز هستش کامل نرفته تازه یک هفته س استفاده میکنم بنظرم یک ماه استفاده کنم کامل از بین بره

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل شما بودم خداروشکر یک ساله برنگشته ولی شویندهای مثل وایتکس و جوهر نمک ...اینا دستکش دست میکن ...

چیکار کردین دقیقا ؟

اونا که خیلی خطرناکن باید خیلی مراقب بود

چیکار کردین دقیقا ؟اونا که خیلی خطرناکن باید خیلی مراقب بود

من شب ها و روزها  فقط یکبار بتامتازون ۱درصد میزدم 

دستکش سفید نخی همیشه دستم میکردم  حتی وقت خواب

در طول روز دست هامو  موقع شستن  کامل خشک میکردم 

و کرم اوسرین ۱۰درصد میزدم به دستم  

دیگه کم کم  دستام خوب شد 

من شب ها و روزها فقط یکبار بتامتازون ۱درصد میزدم دستکش سفید نخی همیشه دستم میکردم حتی وقت خوابدر ط ...

خداروشکر بتامتازون یک درصد خطرناک نیس برای اگزما؟

آره کرمش خیلی خوبه من هم اوسرین هم اینو میزنم دستمو عین پنبه نرم میکنه حیف میکنم منم این پماده استفا ...

پس بعدا دوباره ازتون میپرسم🙏🏻🌹

اره یه مرطوب کننده ساختنی یدونه هم برای خارش ک من فکر کردم بعد مدتی دگ فقط مرطوب کننده بزنم اما هنوز میخاره البته سه ساله داشتم سه ماهه دارم میرم دکتر افسردگی داشتم برای لک هم چیزی پیدا نکردم هنوز دکتر ساختنی با هیدروکینون و ویتامین سی و اداپالن نوشت ی قوطی کوچیک ۱۶۰ من لکه هام خ زیاده بعد اونو یک ماه هرشب بزن اصلا نمیشد 🤪

💕🌸ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🌸💕یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه👌🏻 بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه

پس بعدا دوباره ازتون میپرسم🙏🏻🌹اره یه مرطوب کننده ساختنی یدونه هم برای خارش ک من فکر کردم بعد مدتی ...

باشه عزیزم❤️

اگزماتون بهتر شد فقط خارش دارین؟

اره حق داری منم همینجورم دلم نمیاد استفاده کنم زود تموم شه ولی مجبورم فعلا😢😂

ممنونم 🙏🏼نه زیاد چون میزان کورتونش خیلی کمه جوری نیست آسیب برسونه درحد تسکین هست

چقدر خوب من جاش یکم مونده رو دستام خیلی رو مخمه بنظرت جاشو میبره؟

باشه عزیزم❤️اگزماتون بهتر شد فقط خارش دارین؟اره حق داری منم همینجورم دلم نمیاد استفاده کنم زود تموم ...

اره گرونه سیوانجی

بله من گفتم خارش تموم شه حداقل بعد ضدلک ها رو امتحان کنم پیگمنتا تو تخفیف دیجی مثلا چهارصد میشه 

💕🌸ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🌸💕یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه👌🏻 بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه

اره گرونه سیوانجی بله من گفتم خارش تموم شه حداقل بعد ضدلک ها رو امتحان کنم پیگمنتا تو تخفیف دیجی مثل ...

پیگمنتا ضدلک دستشو استفاده میخوای کنی؟

پیگمنتا ضدلک دستشو استفاده میخوای کنی؟

نه کل بدن🙃