2777
2789
عنوان

شما دوست دارید خونتون مهمون بیاد

313 بازدید | 26 پست

من قبلاً که خونم جای دیگه ای بود و کار شوهرم و خونم باهم قاطی شده بود واقعا اعصاب مهمون نداشتم البته بگم توی این همه سال از اول توی همون خونه بودیم و کار شوهرمم مخلوط با خونه و زندگیمون

از مهمون متنفر بودم نه فقط برای بی نظمی خونم کلا فکر میکردم حالم بد میشه یه نفر بیاد

ولی از وقتی اومدیم شهر خودمون خیلی عوض شدم اگر هرروز هم کسی بیاد کاملا استقبال میکنم نمی‌دونم توی ضمیر ناخودآگاه من چی میگذره که اینطوری شدم یعنی واقعا برای وضعیت خونه بوده تنفر من از مهمون؟؟؟؟؟؟ احساس میکنم افسردگی گرفتم شاید

آریایی و از نسل کوروش✨ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خوشم نمیاد

موذبم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

اگه الان شوهرت خونه نیست

شاید بخاطر این بوده که هیچوقت تنها نبودی و فرصت تنهایی واسترات نداشتی

بعضضی ها انگار دوست ندارن کار شوهر توخونه باشه و با همیشه تو خونه بودن شوهر میرن تحت فشار روحی و روانی و ...

ممکنه بخاطر تغییر شهر و اروم شدن با زندگی تو شهر خودت باشه

یا وضع مالیت بهتر شده

یا اونموقع تحت فشار و افسرده بودی خاطر بودن شوهر تو خونه یا دوری از شهرتون و تو غربت بودن

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

نهههه من که حوصلشو ندارم ولی گاهی اوقات خوبه

حالا که من عاشق مهمون شدم باز شوهرم اعصاب نداره البته کلا نیست خونه، ولی وقتی که هست دوست نداره خیلی

آریایی و از نسل کوروش✨ 

آره من دوست دارم هفته ای یکی دو بار

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چرا آخهتنهایی که خیلی بده خوبه که آدم رفت و آمد داشته باشه روحیه‌ات شاد میشه

زحمت داره

توی اکثر مهمونیا چشم و هم چشمی زیاد بنابراین باید خیلی سلیقه به خرج بدی خوشم نمیاد تو این فازا نیستم

کسایی که میگن از مهمان خوشمون نمیاد توی یه دنیای تاریک ولی محدوده ای امن زندگی میکنن نه از اون خارج میشن نه دوست دارن کسی وارد این محیط تاریک و ترسناک بشه ... مشکلات افسردگی و روحی روانی هست

برنامه نویس و مهندس کامپیوتر