2777
2789
عنوان

لعنت به سوشال مدیا

205 بازدید | 26 پست

و به من جوگیر :/

کلا از زندگی واقعی دور شدم 

هرچیزی اگه خیلی عالی و خفن نباشه به دلم نمیشینه 

لعنت به روزی که اینستا نصب کردم 

منی که با چیزای کوچیک خوشحال میشدم دیگه از چیزایی که دارم لذت نمیبرم🤦🏻‍♀️

سر همین رفتم گرون ترین وسیله هارو برای جهیزیه میخام

میخاستم یخچال الجی بگیرم ولی دارم با خودم تمرین و تکرار میکنم که مارک های دیگ هیچ ایرادی دیگه ندارن انقدر رو مخ خودمم که نگو☹️

از بابت این موضوع خیلی ناراحتم

اینجا کسی مثل من هستش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه خيلي تاثير بدي داره. سعي كن دورش نري. خودت بايد عاقل باشي عزيزم. گول اون فيلما و عكسا نخور

🥲🥲🥲بخدا الان دارم گریه میکنم من اصلا اینطوری نبودم

دوست دارم ادم قبل باشم 

الان همش دقیقا دلم میخاد مث اونا باشم 

با اینکه پشت پرده زندگیشونم دیدما

منم زنداداشم اوايل ازدواج خيلي از خونه داداشم ايراداي چصي ميگرفت. بسكه تو اينستا بود. الان درست شده

منم ۲۴ ساعته تو اینستام از بیکاری🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

میدونی در حد توان بخر من نمیدونم شاید توان شما الجی هس شاید اسنوا چشم هم‌چشمی‌ب هیچ کس نداشته باش  برا ارامش خودت

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

🥲🥲🥲بخدا الان دارم گریه میکنم من اصلا اینطوری نبودمدوست دارم ادم قبل باشم الان همش دقیقا دلم میخاد ...

يا پاكش كن يا اراده داشته باش و كم دورش برو. 

اولش سخته ولي بعد برميگردي به تنظيمات كارخونه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

میدونی در حد توان بخر من نمیدونم شاید توان شما الجی هس شاید اسنوا چشم هم‌چشمی‌ب هیچ کس نداشته باش ب ...

در توان هست اما هر روز دارم با چیزای جدید روبرو میشم و از هرچیزی که خودم دارم کم کم بدم میاد

جهیزیه مثال بود . کل زندگیم متاسفانه همین شده

منم ۲۴ ساعته تو اینستام از بیکاری🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اره. اونم از سر بيكاري. ايراداي بيخودي ميگرفت. 

الان تقريبا غرق مشكلات زندگي شده ديگه يادش رفته. 

پخته شده

در توان هست اما هر روز دارم با چیزای جدید روبرو میشم و از هرچیزی که خودم دارم کم کم بدم میادجهیزیه م ...

خب‌ ببین کم کم‌داری تبدیل ب ادم حسود میشی سخت نگیر من‌خودم در حد توان میخرم ی وقتی. میبنی گرون تریناس ی وقتی متوسط

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اره. اونم از سر بيكاري. ايراداي بيخودي ميگرفت. الان تقريبا غرق مشكلات زندگي شده ديگه يادش رفته. پخته ...

عه خداروشکر

من تو کل زندگیم همین شدم 🤦🏻‍♀️از هرچی خودم داشتمم دیگ داره بدم میاد 

عه خداروشکرمن تو کل زندگیم همین شدم 🤦🏻‍♀️از هرچی خودم داشتمم دیگ داره بدم میاد

اره. ديگه كم كم درست شد.

يعني يه ايراداي بني اسرائيلي ميگرفت كه مخ ادم سوت ميكشيد. 

ح

خب‌ ببین کم کم‌داری تبدیل ب ادم حسود میشی سخت نگیر من‌خودم در حد توان میخرم ی وقتی. میبنی گرون ترینا ...

نه اتفاقا حسود نیستم و حسودی نمیکنم . فقط دلم میخاد هرچیز خوبی که میاد رو بخرم 

بخاطر همین ک همه چیز من بهتر باشه اینطوری شدم 

وگرنه نسبت به وسایل ابجیمم که تازه امسال خریده هم همینطوریم