2777
2789

آزمایشام همه خوب بوده ولی یه کم استرس و فکر و خیال بی دلیل دارم که مثلا نکنه دورازجون بچم سالم نباشه و... کسایی که تجربه دارید بنظرتون توی این سه ماه چه کارایی انجام بدم

چه تغذیه چه روحیه و هر نکته‌ای به ذهنتون نیرسه ممنون میشم بهم بگید

بنظرم قرآن بخون آرامش میده بهت و به نی نی🥰

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مورد پزشکی نداری کم کم پیاده روی رو شروع کن

اگه زایمانت هم طبیعیه یه ماما همراه خوب پیدا کن خیلی کمک کننده است، هم میتونه نرمشای هفته های آخر باهات انجام بده هم تو زایشگاه خیلی کمک کننده است

میخوای نی نی تپلی باشه آجیل و بستنی خوب وزن میده

منم ماه هفت امچند کیلو اضافه کردی عزیزممن ۲ هفته پیش ۸ کیلوراستی تغذیه ات همیشه میوه و شیر اینا میخو ...

منم همین حدودا اضافه کردم عزیزم

شیر تقریبا هفته‌ای ۴ روز یا بیشتر

میوه تقریبا هر روز

میخونم تقریبا هر شب سوره حجرات برای سلامتی و محمد هم گاهی اوقات برای خوش خلقی بچه

🥰😍وایی الان برای ماهانه هم دعاکن تو این شرایط حتما دعات پذیرفتست

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

اگه مورد پزشکی نداری کم کم پیاده روی رو شروع کناگه زایمانت هم طبیعیه یه ماما همراه خوب پیدا کن خیلی ...

پیاده زوی دارم هر روز بخاطر کارم

ماما از کجا پیدا کنم بنظرتون آخه میخوام توی بیمارستان مورد نظرم باشه که روز زایمان همراهم باشه؟ برم بیمارستان بپرسم؟

یه مدت آجیل نخوردم فردا باز میرم میخرم به امید خدا

ماهانه چیه عزیزم؟

ماها. واقعا این تصحیح گوشیم رو باید غ فعال کنم🤦‍♀️😅

پیاده زوی دارم هر روز بخاطر کارمماما از کجا پیدا کنم بنظرتون آخه میخوام توی بیمارستان مورد نظرم باشه ...

تو اینترنت و اینستا و ... بزنی ماما همراه زیاد میاد. از بیمارستان هم سوال کنی شماره کلینیک بهت میده

من برا زایمان قبلیم یهو همونجا موقع بستری گفتم ماما میخوام زنگ زدم کلینیک هزینش واریز کردم سریع یکی فرستادن خیلی کمکم کرد

الان فک کنم حدود ۵ تومن هزینش باشه ولی به نظرم می ارزه، کلی نرمش و ماساژ انجام میده دهانه رحم خیلی زودتر باز میشه. حواسش به نیفتادن قند و فشارت هم هست