2777
2789
عنوان

امروز یه پسره سگ آورد تو پارک

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 32 پست
این وقتها بگو آلرژی داریم یا فوبیا نه بدم نبود بیشتر فکر کنم لحن ت بد بود من که بودم جیغ میکشیدم

آره آره خیلی تند گفتم. چون وسط اونهمه ترس اومده میگه با سگ درست حرف بزن. گفتم سگ تو جمع کن تا بهش بی احترامی نشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

درسنه کار اونا زشت بود ولی شما نباید فش میدادین

فحش باد هواست ولی کار اونا چی؟

سگه بچمو گاز میگرفت میلیارد خرج میکردم دیگه بچه مثل اولش سالم نمیشد

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونستید مودبانه در صحبت بکنید...بچه سال بودن دیگه خودتون هم اشاره کردید

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

والا بخدا.من از حیوون بدم نمیاد از صاحب نفهمش بیشتر بدم میاد

مشخصه که از حیوان بی‌زبان و بی‌بهره از عقل که انتظاری نیست.

منتهی وقتی کسی خودش رو به نفهمی بزنه، اعتراض به آزار دیدن از نگهداری سگ رو به پای بی‌مهری به حیوانات می گذاره؛ این طوری می‌تونه ادامه دادن به آزارش رو موجه جلوه بده! 

فحش باد هواست ولی کار اونا چی؟سگه بچمو گاز میگرفت میلیارد خرج میکردم دیگه بچه مثل اولش سالم نمیشد

اشنباه خودتون رو توجیح نکنید برای همین باد هوا میتونن قانونا شکایت کنن و پول بگیرن 

کار اونا اشتباهت پلی دلیل نمیشه فش بدین شما مادرین و الکویین

خدا یا مارو از دست این صاحبین بی شعور سگ ها نجات بده

اولا که اونجا پارک بچه های آدمی زاد نه پارک سگ

بعدم قانونا باید قلاده ببنده

واقعا اگه زبونم لال سگ بچه رو بگیره کی می خواد جواب بده

جمعش کن حرف بدی در مورد سگ نیست

تجاوز اون دوتا به ح یم بازی بچه ها کار زشتی بود

دختره بی ادب

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

میتونستید مودبانه در صحبت بکنید...بچه سال بودن دیگه خودتون هم اشاره کردید

دیگه شما ببخشید عزیزم. والا من سر بچم با احدی تعارف ندارم. شما هر موقع بچتون در معرض خطر قرار گرفت با کمال ادب اعتراض کنید.

وای عزیزم اینجور که شما تعریف کردی من از پشت گوشی استرس گرفتم

خدا شاهده عین حقیقت بود. از ترس سه متر پریدم هوا

دیگه شما ببخشید عزیزم. والا من سر بچم با احدی تعارف ندارم. شما هر موقع بچتون در معرض خطر قرار گرفت ب ...

من که قصد بی احترامی به شما نداشتم نمیدونم چطور برداشت کردید اما خب بله حتما اینکار رو میکنم..

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

متاسفانه سگ گردانی شده یه معضل 

چون حداقل کار یعنی قلاده بستن وجود نداره

یا فضولاتشون همه جا ریخته

نه بهداشتی...نه احترام به حقوق دیگران...

شاید کسی انقدر از سگ بترسه که سکته کنه وقتی میاد طرفش

اون صاحب سگ تو یه فضای عمومی نباید بدون قلاده رها کنه

ضمن اینکه واقعا ممکنه گاز بگیره

تو اینستا یه خارجی گذاشته بود که سگ صورت نوزادش رو گاز گرفته و ۴۸ تا عمل جراحی اون بچه رو کردن

تازه سگه مال خودشون بوده و یهو برگشته گاز گرفته

بالاخره حیوونه دیگه

اشنباه خودتون رو توجیح نکنید برای همین باد هوا میتونن قانونا شکایت کنن و پول بگیرن کار اونا اشتباهت ...

منم میتونم به جرم سگ گردانی شکایت کنم. جرمش هم خیلی سنگین تره.

بعدشم فحشی نبوده که جریمه داشته باشه.

اگر هم جریمه داشته باشه به حساب دولت میره نه اونا.

متاسفانه سگ گردانی شده یه معضل چون حداقل کار یعنی قلاده بستن وجود ندارهیا فضولاتشون همه جا ریختهنه ب ...

حرف منم همینه. انگار تا بچه رو دیدن از قصد قلاده سگه رو باز کردن