2777
2789
عنوان

امروز یه پسره سگ آورد تو پارک

273 بازدید | 32 پست

یه دختره هم همراش بود. همین که رسید داخل پارک قلاده سگه رو باز کرد. سگه هم بدو بدو اومد سمت پسرم که داشت تاب می‌خورد. منم ترسیدم به پسره گفتم آقا جمعش کن آقا تورو خدا جمعش کن. پسره دو بار گفت نمیگیره خانم. گفتم بالاخره حیوونه دیگه یهو اگه بگیره شما جواب میدی؟

دختره که همراش بود بچه سال هم بود. شروع کرد به نطق و گفت اولا که جمعش کن خیلی حرف زشتیه.  منم عصبانی بودم اون لحظه بخاطر سگه برگشتم گفتم خفه شو زر مفت نزن برو گمشو از جلو چشام دور شو.

اونم 4 تا دری وری گفت رد شد.

حالا میخوام بدونم جمعش کن حرف زشتی بود؟ باید میذاشتم سگه بچمو پاره کنه تا راحت بشن؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمعش کن حرف جالبی نیست ولی نه توی شرایطی که طرف قلاده‌ی سگشو توی پارک باز کرده و به بچه‌ی شما حمله می‌کنه

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

حرفهای شما زشت بودن

عجب.

کار اونا خیلی خوب بود؟

شما رفتی پارک اجازه بده سگای مردم بچتو پاره کنن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

آنقدری که یک عده سگ باز، با سگ گردانی و زندگی با سگ وسط زندگی اجتماعی و در و همسایه آزارمون دادند  که دیگه چشم دیدن سگ اصحاب کهف که پی خوبان گرفته و مردم شده  هم نداریم! 

جمعش کن حرف جالبی نیست ولی نه توی شرایطی که طرف قلاده‌ی سگشو توی پارک باز کرده و به بچه‌ی شما حمله م ...

عزیزم در مورد حیوون اصلا حرف بدی محسوب نمیشه ها

اصلا سگ رو نباید ازاد کنن توی کشور های اروپایی این کارو میکردن جریمه میشدن... با کیا شدیم هشتادمیلیو ...

بخدا روانی هستن. دختره میگفت دیگه با شوهرت نبینمت این طرفا🤣

آنقدری که یک عده سگ باز، با سگ گردانی و زندگی با سگ وسط زندگی اجتماعی و در و همسایه آزارمون دادند ک ...

والا بخدا.

من از حیوون بدم نمیاد از صاحب نفهمش بیشتر بدم میاد

به نظرم اینایی که قلاده سگشونو باز می‌کنن توی فضای عمومی واقعا بی شعورن 

سگه که گناهی نداره 

مثلاااا مامان باباش کم شعورن

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

به نظرم کسی که سگ داره باید حتماً بیرون قلادش رو ببنده

اشتباه نشه من خودم خیلی‌ سگ دوست دارم و اگر میتونستم نگه میداشتم ولی خب باید قلاده رو بست 

اون سگ اهلی و خونگی هست و احتمالش خیلی‌ کمه که بخواد بگیره و معمولاً اگر میره سمت کسی هم میخواد بازی کنه(بسته به نژادش)

ولی بازم احتماله دیگه 

درباره حرف شما هم جمعش کن خوب نیست ، مخصوصاً برای اون آدم که نسبت به سگش حس داره و مثل بچش میمونه 

ولی خب اون لحظه ترسیدی دیگه 

آدم میترسه دست و پاش رو گم میکنه 

میتونستی بگی یه لحظه ترسیدم دست خودم نبود 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐