2777
2789
عنوان

مامانای باردار بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 36 پست
ینی هنوز هم داری قرص میخوری ؟ 

منم از اول بارداریم استراحتم، اوایل بخاطر خونریزی بعدشم نارسایی سرویکسو سرکلاژ،منم امپول میزدم،هفته ای یکی،اره هنوزم میخورم قرصو،نگران نباش،منم دوران پراسترسی داشتم، پسرمو سپردم ب حضرت علی اصغر، مطمئن باش خدایی ک داده خودشم نگه میداره، بسپار بخودش،

من هفته 18 داره تمام میشه،،،والا چی بگم دکترم میگه،،چون ی میوم دارم دو سه هفته پیش خونریزی شدید داشت ...

خيليا با ميوم و هماتوم بارداريشونو به سلامت طَي كردن چه دكتره احمقي داري فقط استراحت رو بيشتر كن و شياف بزار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از اول بارداریم استراحتم، اوایل بخاطر خونریزی بعدشم نارسایی سرویکسو سرکلاژ،منم امپول میزدم،هفته ...

اخه من درکت میکنم کاملا ،خیلی سخت میگذره،،دقیقا منم توکلم بخداست ،،خدا تا اینجا حفظشون کرده بقیه اش هم دست خودشه،، ایشالله ب سلامتی نی نیتو،بدنیا بیاریش و بغلش کنی و همه این دوران فراموش کنی،،واسه منم دعا کن

خيليا با ميوم و هماتوم بارداريشونو به سلامت طَي كردن چه دكتره احمقي داري فقط استراحت رو بيشتر كن و ش ...

والا دکترم خیلی بهم دلداری میداد و اصلا استرس بهم وارد نمیکرد ولی نمیدونم چی شد این دفعه ک رفتم پیشش اینطور حرف زد 

سما جان تو تاپیک قبلی جو یکم بد شده بود من ترجیح دادم بیام اینجا بهت بگم. 

دندون من که درد گرفت پیش دکتر رفتم یکم معاینه کرد. بعدش برام عکس نوشت تا بتونه بفهمه به عصب رسیده یا نه. برای عکس هم که رفتم پرسیدن باردارم یا نه. مسلما اون اشعه اش برای بدن ضرر داره که خود شخصی که عکس میگیره سریع میره بیرون. 

برای شما احتمالا بخاطر بارداری دچار پوسیدگی دندان شدی. برو دکتر ببین میشه صبر کرد؟ یعنی بعد از بدنیا اومدن بچه دندونتون رو درست کنه که خیلی عالی میشه. 

انشالله که به عصب نرسیده باشه و بچتونم سالم و سلامت بدنیا بیاد😙😙😙

سما جان تو تاپیک قبلی جو یکم بد شده بود من ترجیح دادم بیام اینجا بهت بگم.  دندون من که درد گرف ...

ممنونم نیوشا جان از راهنماییت،،،اره میدونم عکس از دندان واسه باردار ها مضره،،ولی باید برم ی چک اپ بشم چون میترسم دردش بدتر بشه بیفته واسه سه ماه سومم، اوت موقع دیگه نتونم کاری کنم،،ممنونم از دعای خوبت،،

خواهش میکنم. مواظب کوچولوت باش عزیزم. میسپارمت به خدا🌷

قربانت عزیزم،،،ممنونم از محبتت،،،برام دعا کن ک نی نی به خیر و خوشی و سلامت بدنیا بیاد،،،این مدت همش استراحت مطلق بودم به علت خونریزی،،،