2777
2789
عنوان

یه دختر موهاشو از ته بتراشه مگه بده

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 30 پست

به نظرمن نه عیبی نداره

توی ایران اگه به یکی بگی لباس بلندتر بپوش عیب داره و طرف میخوردت اما اگر به دختره بگی چرا موهاتو کوتاه کردی عیب نداره چون دختر باید مو داشته باشه

اونوقت فاز روشنفکری هم میگیرن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اینکه یک کار رو خوب ندونی، لازم نیست دلیل پیدا کنی! بلکه برای درست بودن کارت باید دلیل داشته با ...

اگه آدم شبیه پسرا کنه حرامم هست.

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

اگه آدم شبیه پسرا کنه حرامم هست.

حرمت شرعی نداره.

اما تمام امور اخلاقی که به احکام شرعی خلاصه نمی‌شه! 

مثلاً شکم‌بارگی به شدت مورد مذمت پیامبر و اهل بیت بوده اما هیچ ممنوعیت شرعی نداره.

چه کارت عجیب واقعا اینکار کردی؟من ندیدم تاحالا واگه ببینمذیکی که دوسش دارم همچین کاری کرده حتما میگم دیگه نکنه

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
دلیل داشتم موهام زدم ولی به اون نگفتم

من فقط یه نفرشنیدم همچین کرده مامان وباباش طلاق گرفته بودن به مامانش زنگ زده بود مامانش گفته بود دیگه به من زنگ نزن اونم ازشدت ناراحتی همچین کرده بود عزیزم میشه دلیلت بگی؟ازچیزی ناراحت بودی؟

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار