2777
2789

من وختی از اتاق عمل اومدم بیرون و مرخص شدم نمیدونم چه واکسنی بهم زده بودن خدا ازشون نگذره بدون رضایت من یه واکسن زده بودن نمیدونم کرونا بود یا کزاز!دست راستم ب شدت فلج بود تا یکماه به طوریکه بچمو نمیتونستم بگیرم بهش شیر بدم و سرزنش میشدم بهم میگفتن فقط تو میگی درد داری و نمیتونی بچه رو بگیری اینهمه ادم سز میشن تو چرا فلج شدی!؛ وحتی یک درصد اطرافیانم فک نمیکردن ک واکسن زدن برام خودمم نمیدونستم قضیه چه قراره تا بعد از مدتها فهمیدم واکسنم زده بودن ک پهلومم فلج شده بود 

چرا پیگیری نکردی ؟ ب من واکسنی نزدن 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم از قصد واکسن کرونا نمیخاستم بزنم فقط یک دوز زده بودم و مابقی رو نزدم چون از عوارضشون میترسیدم همون یک دوز هم کلی عوارض داشت حالا نکیدونم این کزاز بوده یا کرونا!چجوری میتونم بفهمم 

چرا پیگیری نکردی ؟ ب من واکسنی نزدن

اخه هیچکی بهم راهنمایی نکرد و اونقد درگیر بچه بودن ک من ب چشم نیومدم واقعا نمیدونم چرااین بلارو سرم اوردن الان ک بهش فک میکنم در حد مرگ زجر اور بود برام 

تو بیمارستان واکسن نمیزنن.کزاز هم باشه میگن برو بهداشت بزن

پس چی به بازوم تزریق کرده بودن؟ !خیلی زجر اور بود بازوم و پهلوم عین درد وحشتناک بود اصلا نمیتونستم تکون بخورم و درد بخیه سزارین از درد بازوم کمتر بود