2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ب وقتش عاشق میشی و ازدواج میکنی 🧡

دیگه وقتش کیه ؟!؟! خسته شدم کاش دیگه وقتش بود

نمیدونم چرا خدا خوب از همه چی خستم میکنه بعد بهم میده 

یه جوری که نا امید امیده نا امید میشم 

خدایا کالا مردم تا ارزو میکنن بهشون میدی 

موندم اصن این چکاریه با من میکنی 

هزار و یه چله و حاجت روایی گرفتم کو کجاااا

راضین گلی؟ بار اول ک همو دیدن چه اتفاقی افتاد تعریف میکنی😅😂

اره راضیم و هنوزم دوسش دارن

من بار اول تو همون نگاه اول عشقش اوفتاد ب دلم بعد من کمی نازو ادا اومدم تیکه و متلک انداختم بعد اومد درخواست دوستی داد بعدش منم قبول کردم یه مدت خیلییییی کم رل بودیم مثلا یه ماه یا چند هفته بعدش اومد خاستگاریم قبول نکردن ولی من گفتم قبول نکنید خودمو میکشم مجبوری قبول کردن ۶ ماه نامزد موندیم ۲ ماهه ازدواج کردم

فقط سر این رفیق بازی‌اش اذیت میشم

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

دیگه وقتش کیه ؟!؟! خسته شدم کاش دیگه وقتش بودنمیدونم چرا خدا خوب از همه چی خستم میکنه بعد بهم میده ی ...

چن سالته گلم ؟

انشالله میشه ب وقتش خدا بهتر میدونه ناامید نشو کار خدا بی حکمت نیس قطعا چیزای قشنگیو واست در نظر گرفته 

اینطورم فکر نکن کی گفته مردم هروقت ارزو بکنن بهش میرسن ....

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

اره راضیم و هنوزم دوسش دارنمن بار اول تو همون نگاه اول عشقش اوفتاد ب دلم بعد من کمی نازو ادا اومدم ت ...

این خونواده ها تا نگی خودمو  میکشم و اینا ولکن نیسن اوکی نمیدن😂چقد خوبببب خوشبخت باشین همیشه زندگی خوبی داشته باشین در کنار هم پر از عشق و حال خوببب😍🧡

درست میشه یواش یواش صبر داشته باش

چن سالته؟ چقد اختلاف سنی دارین

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

چن سالته گلم ؟ انشالله میشه ب وقتش خدا بهتر میدونه ناامید نشو کار خدا بی حکمت نیس قطعا چیزای قشنگیو ...

۲۶ 

حکمتشو قبول دارم 

میدونمم دارم ناشکری میکنم

ولی دیگه ادم یه جاهایی و یه روزایی به تنگ میاد

حالش بد میشه میگه پس من به اندازه یه کنجد تو دایره معجزات هستی دوعالم جایی ندارم 

غصش میگیره میگه چرااااا

چرا لااقل یه نشونه برام نمیفرستی 

این خونواده ها تا نگی خودمو میکشم و اینا ولکن نیسن اوکی نمیدن😂چقد خوبببب خوشبخت باشین همیشه زندگی ...

اره🤣🤣

سلامت باشی عزیزم

من ۲۲ ام اون ۲۴ 

۲ سال اختلاف داریم

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉