2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی طرفدار یه تیمه دیگه چشه مگه پرسپولیسمن تراکتوریم‌ یکی استقلال یکی سپاهان یکی پرسپولیس ...

من‌پرسپولیسیم ولی امسال تراکتور باز قهرمان میشه

هر چند بوی حلوای فوتبال ایران بلند شده، چون همه اش دلالی هست

خخخ پس برم حال شوهرم و بگیرم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

من‌پرسپولیسیم ولی امسال تراکتور باز قهرمان میشههر چند بوی حلوای فوتبال ایران بلند شده، چون همه اش دل ...

زیاد پیگیر نیستم خیلی هم فوتبالی نیستم که بدونم چی به چیه 

فقط بر حسب تعصب به شهرم( تبریز)‌ و اینکه همه تراکتورین منم طرفدارشم‌‌

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

استقلالی که ۷ تا گل از عرب میخوره حق اظهار نظر ندارهشرف داشت تیم نره آسیا تا اینجوری تر بزنه بیاد

همون دوتا ستاره روی پیراهنش گویای همه چیز هست 💙💙

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

فقط تراختور ❤️

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

استقلالی که ۷ تا گل از عرب میخوره حق اظهار نظر ندارهشرف داشت تیم نره آسیا تا اینجوری تر بزنه بیاد

تویی که پرسپولیسی هستی انقددددرپول به جادوجنبل دادید که پول هتل نداشتید بیرونتون کردن حرف نزن منم بودم با گل آفساید میومدم بالا کارخاصی نکردید

تویی که پرسپولیسی هستی انقددددرپول به جادوجنبل دادید که پول هتل نداشتید بیرونتون کردن حرف نزن منم بو ...

💙💙💙💙😂😂😂😂

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

تویی که پرسپولیسی هستی انقددددرپول به جادوجنبل دادید که پول هتل نداشتید بیرونتون کردن حرف نزن منم بو ...

شما همون گل آفساید هم نمی‌تونید بزنید

یه ۷ معذرت

یک قطره دروغ، می‌تواند اقیانوسی از اعتماد را از بین ببرد.

با افتخار میگیم‌ پرسپولیسی‌ هستیم‌خوبه مثل بقیه تیما‌ از تیم بدرد نخور 7تا نمیخوریم😂

تسلیت امروز هم باخت ✋🏴🏴🏴

همون دوتا ستاره روی پیراهنش گویای همه چیز هست 💙💙

شما فکر کنم فوتبالی نیستید .

اون ۲ تا ستاره برای زمانیکه با ۲ تا بازی ستاره میدادن 

اگه استقلال میتونه الان بره آسیا و ستاره بگیره

البته که تو آسیا بالای ۶ ، ۷ تا گل میخوره😂

یک قطره دروغ، می‌تواند اقیانوسی از اعتماد را از بین ببرد.