2777
2789

چن دقه پیش یه تاپیک دیدم درمورد خانومی ک طلاق گرفته....استارتر پرسید ازدواج با خانومی ک طلاق گرفته صحیحه یانه؟

حالا یه عده ضد هم نوع (ک از قضا خودشونم خانومن مثلن هه 

اومدن گفتن ن چشم و گوشش باز شده دست خورده ب دردنمیخوره دیگ و....

میخاسم ببینم چرااا دید بعضیا اینطوریه؟؟

مگ نداریم مجردی گ دست ب دست توباغ های مختلف شهر ازین بغل ب اون بغل چرخیده و اخرشم با بکارت مصنوعی ب اسم دخترخونه وارد زندگی یه پسر میشه و الی اخر...( بلانسبت دخترخانومای گل ونجیب و پاک)

درکل حرفم اینه اینقد دشمن هم نوع خودمون نباشیم

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

بیشترین زن ستیزی توی ایران بین خانم‌ها هست 

هیچ مردی به مرد دیگه نمیگه لاق گرفتی با دختر مجرد ازدواج کردی

یا چقدر از زنت بزرگتری

یا چقدر چاقی فقط زنان می‌زنن تو سر هم از حسادت

KPSHRZMNLEATBVO

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشترین زن ستیزی توی ایران بین خانم‌ها هست هیچ مردی به مرد دیگه نمیگه لاق گرفتی با دختر مجرد ازدواج ...

حیف تاپیکو بست نشد از یکی دوتا از کاربرا ک توهین کردن سوال کنم دلیل این حرفشون چیبود؟؟ مگ زن کالاس ک دست بخوره یا ن 

مگ کسی ک با حلال خدا بایک مرد بوده کمتر از کسیه ک بارها و بارها ب حرومی با چندین نفر بوده و فقط اسمی توشناسنامش نرفته

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)