2777
2789
عنوان

کادوی عروسی مال کیه

76 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من نزدیک عروسیمه و هیچی از رسوم نمیدونم واسه همین میام نی نی سایت همه چیزو میپرسم،پدر من به خانواده همسرم گفت جشن حنابندونو خودش میخواد بگیره و پذیزایی از مهمونای طرف دامادم به عهده گرفته،و همسرم فقط شب عروسی رو میخواد خودش بگیره،میخواستم ببینم حالا مهمونای طرف ما باید کادوشونو بدن طرف داماد یا بدن به پدر من؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كادوها مال عروس و داماده

ببین بسته به فرهنگه.

خیلیا پدرومادر چون خرج میدن برمیدارن‌

خیلیا هم‌میدن عروس و داماد

چون درواقع برای جبران کادوهای قبلیه.عروس و داماد که قبلا خرج نکردن و کادو به کسی ندادن

معمولا میدن به عروس داماد شما نردیک عروسیتونه حتما تاپیک اخرمو ببین🙏

Mehrdokht_gift هم گیفت کودک داریم هم عقد و عروسی ممنون میشم سر بزنین و ازم حمایت کنین حتی با یه لایک و فالو هم خوشحال میشم

رسم ما اینجوری هست خرج عروسی که پدر مادر بدن کادوهای عروسی خانواده عروس برای پدر عروس،  خانواده داماد هم برای پدر داماد،  خیلی از پدرمادر ها هم میدن به عروس و داماد

اگه عروس داماد خودشون خرج عروسی رو بدن کادوی عروسی به عروس داماد میرسه

ببین بسته به فرهنگه.خیلیا پدرومادر چون خرج میدن برمیدارن‌خیلیا هم‌میدن عروس و دامادچون درواقع برای ج ...

طرف ما كه كمك هم بكنن به جبرانش كادو برنميدارن به نظرم خيلي زشته. طرف به بجه خودش كمك كرده واسه جشن عروسي بعد ميخواد مخارج رو با كادو جبران كنه

طرف ما كه كمك هم بكنن به جبرانش كادو برنميدارن به نظرم خيلي زشته. طرف به بجه خودش كمك كرده واسه جشن ...

خیلی وقتها پدر و مادر ب ای خرج عروسی  قرض میکنه.یکی دومیلیارد یا وام میگیره.باید بتونه جبرانش کنه

گفتم فرهنگها متفاوته.