2777
2789
عنوان

کسی محله ی سبلان رو میشناسه

138 بازدید | 32 پست

دوستان تهرانی کمکم میکنید

قصد دارم توی خ سبلان خونه بگیرم

میشه بگین محله ی خوبیه یا نه

کجاهای بهتره ؟ اسم خیابونای ارامنه و لشگر و سبلان شمالی و جنوبی رو از بنگاهیا شنیدم ولی نمیدونم کدوم بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم کی گفته من اونجا زندگی کردم فقط خیلی شلوغه

عزیز من بچه تهرانم ۴۴ ساله تهرانم دیگه به من نگو کی گفته چون من نیاز ندارم کسی بهم بگه دیدم رفتم و سالها هم تجربه دارم کدوم منطقه چی به چیه

عزیز من بچه تهرانم ۴۴ ساله تهرانم دیگه به من نگو کی گفته چون من نیاز ندارم کسی بهم بگه دیدم رفتم و س ...

خوب منم ۵ ساله اون محله زندگی کردم 

ربطی نداره بچه تهران باشی همه جارو بشناسی 

ادم زندگی میکنه تجربه بدست میاره 

و من طبق تجربه خودم میگم محله خلاف و فلان نیس 

فقط چون مرکز تهران یجورایی حساب میشه خیلی شلوغه همین

شماهم باید بدونی اینو بالاخره خوب بد همه جا هست 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
خوب منم ۵ ساله اون محله زندگی کردم ربطی نداره بچه تهران باشی همه جارو بشناسی ادم زندگی میکنه تجربه ب ...

وای مرکز نیست شرقه خانوم

محلیتش خوب نیست اصلا نظام اباده نظام اباد میدونی یعنی چی

عزیز من بچه تهرانم ۴۴ ساله تهرانم دیگه به من نگو کی گفته چون من نیاز ندارم کسی بهم بگه دیدم رفتم و س ...

ببین قدیما میشنیدیم یه چیزایی. الان دیگه فکر نکنم اینطوری باشه. درست میگم؟ دیگه با این شبکه های اجتماعی اگه خلاف خاصی بود به گوش همه می‌رسید دیگه. درست میگم؟

قدیم یادمه میگفتن ولی فکر نکنم دیگه الان اینجوری باشه. هنوزم هست یعتی؟

خیر گلم نیس 

اگه میخوای بری اونجا این بهت میگم که خیلی شلوغه و اکثر خونه ها کوچیک، خیابون و کوچه ها باریک 

از این نظر یکم شاید همه نپسندن 

ولی بازارسبلان خیلی خوبه من الانم که جابجا شدم ولی کل خریدامو میرم بازار سبلان 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔