این چیزا رو پزشکان باب میکنن تو مخ دخترا و زنهای که جیب خودشون پر پول بشه .وگرنه کجای سینه داشبورد و باسن به اندازه ی صندوق عقب ماشین قشنگه؟!!
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
قشنگنیست .ولی خب واقعا عصابم خورد میشه وقتی چیزایی باب میکنن که ژنتیکی هست
نشه جانم ..من خودم بشخصه بدم میاد بجز خودم کسی شبیه به من باشه .من تو جهان ۸و نیم میلیاردی تنها آدمی هستم که شبیه به خودمم .هیچ کس کپی من نیست ..چیه میری بیرون همه دماغ و چونه ها یه شکل .انگار گذاشتی تو دستگاه کپی و به تعداد زیاد ازش زیراکس گرفتی
به خودت افتخار کن که از تو هیچ نمونه ای تو دنیا وجود ندارد .خودتی و خودت .هیچ کس شبیه به تو نیست
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
ممنونم از نظر قشنگتون 🥲❣کاش طرز فکر همه این شکلی باشه 👏
عزیزمی ..تغییر تو طرز فکر رو از خودت شروع کن .تو قشنگ فکر کنی جهان پیرامونتم قشنگ میشه
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
❣❣درسته من خیلی آدم مقایسه گریم. بخاطر همین همیشه بی اعتماد به نفسم🤦♀️
منم بودم اما الان جهان و آدمهاش به کتفم نیست .خودتو عشقه دختررر