2777
2789

یه مدته کلا تو قهر و اشتی هستیم ادم دست و دلبازیه خسیس‌نیس‌غروب یه مقدار قابل توجه میوه و‌خوراکی خرید از سرکار اومد رفتم جلو بغلش کردم سرد رفتار کرد

بعد گفتم چرا انگور خریدی کاش نمیخریدی

چرا نوشمک خریدی بچه مریضه

همیشه دوتا بستنی میخره واس منو بچه واس منو گذاشت از قصد یخچال ک من نخورم

….ناراحت شدم ولی بروم نیاوردم برداشتم بخورم گفت تو چقد پررو شدی عوض تشکرته بگی خرید کردی با یه لحن طلبکارانه گفت ..!

گفتم خرید کردی که کردی وظیفته تو نخری کی بخره

پاشدم بستنیو انداختم اشغاالی خیلی بهم برخورد

دید ناراحت شدم با خنده امد جلو من رفتم لباس بپوشم برم بیرون اومد جلومو بگیره گفتم ولم کن بعد داد زد جهنم هر قبرستونی میری برو

منم رفتم ۳.۴ساعت چرخیدم اومدم

دیدم تمام میوه و ها بستنی و‌له کرده بود مالیده بود دیوار و زمین و همه جا…منم بی تفاوت رفتم اتاق خودش جمع کرد

خیلی خستم بارها گذاشتم ب بهانه های مختلف قهر رفتم دیگه رو ندارم جایی برم

خسته شدی؟ببخشید خب اخلاقت رو درست کن 

اصلا با منم یکی اینجوری حرف می‌زد تمام خستگی میموند توی تنم

اونم اشتباه کرده مالیده ب دیوار ولی بد حرف میزنی 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐عذرخواهی نکرد؟

ایشون که نباید اینکارو میکرده

ولی کلا وقتی همسرتون خرید میکنه درجا ایراد نگرید و نزنید توذوقشون  کار خوبی نیست

همشون ناراحت میشن

من خودم خرید کنم از راه نرسیده کسی بگه چرا اینو خریدی چرا اونو خریدی راستش کلا دیگه یه چوب خشک هم نمیخرم 

به اکثر ادمما برمیخوره

اما واکنش ایشونم خیلی بد  و شدید بوده

فکر نمیکنی رفتارت اشتباهه و طرف و در بدو ورود دریدی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫