2777
2789
عنوان

کسی اوتمیل میخوره صبحانه

147 بازدید | 39 پست

میشه اگه یه دستور خوب دارین بگین 

بعد برای درست کردنش جو پرک میخواد یا دو سر پرک،بعد باهم فرق  داره ؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سر پرک ویتامین ب بیشتری داره

من جو دو سر میریزم.یکم شیر .یکم عصر.یکم خرمای خرد شده.

اگه موز داشته باشم تو خونه به جای خرما موز میریزم

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

تفاوت اصلی بین اوتمیل (بلغور جو دوسر) و گرانولا در این است که بلغور جو دوسر تنها از دانه‌های کامل جو دوسر تهیه می‌شود و می‌توانید آن را پخته و به ترکیبات دیگر اضافه کنید، اما گرانولا، ترکیبی از جو دوسر، میوه‌ها، عسل، کشمش، بادام و سایر مواد غذایی است و بدون پختن هم می‌توانید آن را میل کنید.

فواید اوتمیل چیست؟

• سرشار از فیبر؛
  • کمک به کاهش کلسترول؛
  • کمک به تثبیت قند خون؛
  • کمک به کاهش چربی‌های شکمی؛
  • آنتی‌‌اکسیدان بالا؛
  • کمک به ایمنی بدن؛
  • کم کردن یبوست.

برخی از چاشنی‌های کم‌هزنیه و لاغرکننده برای ترکیب با جو دوسر عبارت‌اند از:

• پروتئین مثل ماست یا پودر پروتئین
  • چربی‌های سالم مثل آجیل، کره آجیل، دانه چیا، شاهدانه یا دانه کتان
  • میوه‌ مانند انواع توت‌ها یا موز
  • شیرین‌کننده مثل شربت افرا یا عسل
  • ادویه‌ مثل دارچین، هل و زنجبیل

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

مثلا نصف لیوان جودوسرپرکو یک لیوان شیر با عسل به اندازه بله فرق میکنه. باید با جو دو سر پرک درست شه

بعد داخل بلندر مخلوط کنم یا قاطی کنم بمونه تا صبح؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

چصی چصی چصی 💅🫦

🤣🤣🤣نه صبحونه اصلا نمیتونم بخورم وقتی میرم سرکلاس حالم بد میشه همیشه هم نمیتونم کیک و شیر بخورم پولم تموم میشه 😑