2777
2789

دکتر پویان تهران در این زمینه چطوره

میخواد بیمارستان گلستان جراحی کنه چه جور بیمارستانی هست ؟ و اینکه عملش چطوری هست چقدر طول میکشه چه مراقبت‌هایی لازم داره دوستان ؟

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

عملش دو سه ساعته همون شب میمونه بیمارستان فرداش مرخص میشه نقاهتش هم نهاااایت یه هفته وگرنه زود تر هم میشه رفت سر کار شوهر من بعد دو روز رفت دکتر و بیمارستان رو نمیشناسم

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

استارتر دکتر برا خودش جدا از بیمارستان ،پول گرفت؟ 

اگه آره چقدر؟

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها ببخشید.فکر کردم وازکتومی منظورتون هست.تاپیکو درست نخوندم.

نه وازکتومی روش پیشگیری از باروری مردان هست این فرق داره

چطور مگه . شما هم جراحی داشتید پیش این دکتر ؟

پیش این دکتر نه 

یه دکتر دیگه توکرج ،قراره جراحی بشه

میخواستم ببینم از ما زیاد گرفته یا نه 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
سلام درخواست من رو قبول میکنین پارسال گفته بودین مشکل اروغ و مری دارید بخاطر اون سوال داشتم ازتون

همینجا سوال کنید جواب میدم .

پیش این دکتر نه یه دکتر دیگه توکرج ،قراره جراحی بشهمیخواستم ببینم از ما زیاد گرفته یا نه

چند گرفته از شما ؟ به ما گفت ۲۰ تومن هم هزینه بیمارستان میشه . یعنی کل عمل با ۲۰ تومن میشه جمع کرد اما رشوه ۴۵ تومن میگیرند توی مطب . اسم دیگه ای نداره قانونا بجز رشوه .

همینجا سوال کنید جواب میدم .

سلام شما این متن رو تو یه تاپیکی نوشته بودین:

منم چون آروغ زیاد و رفلاکس اسید معده و زخم مری دارم خیلی نگرانم دوبار آندوسکوپی کردم میگن رفلاکس شدید داری هم تبریز هم تهران جای خیلی معتبر انجام دادم برای شما چی شد که دارویی دادند‌

میگم مشکل بلع هم داشتین؟ منم وقتی غذا میخورم همش دوست دارم آروغ بزنم ، ولی مشکل بلع هم دارم . شما هم داشتین؟ حس میکنم مشکل تون شبیه من بودش