2777
2789

ی کوچولو سیر بخور

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبغوره بدون نمک بخور

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

زیاد بالا نیست استرس نگیر

یه حوله رو با اب ولرم خیس کن بزار پشت گردنت

خیار، لیموشیرین، ابلیمو بدون نمک، بخور

چیزای شور و شیرین و چای نبات اینا فعلا نخور

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
زیاد بالا نیست استرس نگیریه حوله رو با اب ولرم خیس کن بزار پشت گردنتخیار، لیموشیرین، ابلیمو بدون نمک ...

خودمم تازه سقط کردم اینایی که فشارو میارن پایین همش سردی هس ولی دیگه چاره ندارم انقد استرس میکیرم از فشار