حدود دو سه هفته تو طباخی کار کرده .هنوز پولش نگرفته.روش نمیشه پول بره بگیره.میگه تو برو.به نظرتون درستش هست من برم؟اصلا منو نمیشناسن .من برم بگم چه.میگم لاقل برو دو تا کیسه برنج بیار اونم نمیتونه .خیلی بدم میاد.اووف چشم بازارو کور کردم با این شوهر کردنم🥺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه اونم گناه داره تلاش کن ببین اگه راه اومد و با مشاور درست شد باهاش بمون. گلم فکر میکنی بعد از طلاق چی میشه؟ اکثر مردایی که زنشون رفته عیوب خیلی بدی داشتند و نمیشه به ازدواج باهاشون فکر کرد تنهایی هم سخته
زمان زیادی گذشته شاید دیگه شوهرمو یادشون نباشه و ندونن کی بود و چند روز کار کرد .مسلما وقتی شوهرم تکون نمیده به خودش بره تا اونجا قشنگ حساب کتاب کنه چند روز کار کرده و چقد باید بگیره اونا هم به همین راحتی پولشو نمیدن
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
خو از اول سفت نگرفتی .ایشونم عادت کرده ..از در تهدید وارد نشدی
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
از هر کی پول میخواست و نگرفت هر چی میگفتم برو بگیر هی میگفت غر نزن ولم کن یامیگه خودت برو بگیر.میگم ...
دق نمیکنن ..تو که بچه نداری خودتو خلاص کن .و برو سرکار ..منت است آدم بیبخارم نکش .مگه چند سال جوون میمونی که داری موهای سرتو سر این آدم بی مسعولیت سفید میکنی و ضعف اعصاب میگیری ..آقا یاد گرفته مفت کار کنه و باقی بیفتن دنبال دستمزدش