2777
2789
عنوان

ریاضی پاس نکردم 🥲

85 بازدید | 18 پست

دوستان من امسال دبیرستانم تموم شد ولی ریاضی دوازدهم رو پاس نکردم باید دی ماه امتحان بدم ، ولی میخواستم واسه بهمن برم دانشگاه آزاد ی رشته بدون کنکور 

حالا من نمیدونم به نظرتون امکان پذیره ؟ اگه انشالله ریاضی رو دی پاس کنم واسه بهمن میتونم برم دانشگاه ؟

ثبت نام دانشگاه آزاد ورودی بهمن هم نمیدونم چ زمانی هست لطفا اگه میدونید اینم بگید ممنون💜💜🥲

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعهد میگیرنمیتونی بری دانشگاه دی پاس کنی درسو

عزیزم میدونی ثبت نام دانشگاه ورودی بهمن چ زمانی هست 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

اره میشه

عزیزم میدونی  ثبت نام ورودی بهمن ماه کی شروع میشه

اره میشه

عزیزم میدونی ثبت نام ورودی بهمن ماه کی شروع میشه

بله عزیزم میتونی دی ماه اینو پاس شو بعد که دیپلمت گرفتی برو دانشگاه ثبت نام کن

اخه میگن دیپلم به این سرعت آماده نمیشه که 

چجوریاس؟

من خودم بر اساس سوابق میخام ثبت نام کنم روزانهتکمیل ظرفیت هستش که دی ماه میاد آزاد رو نمی‌دونم شرمند ...

شما دولتی میخوای ثبت نام کنی ؟

اخه میگن دیپلم به این سرعت آماده نمیشه که چجوریاس؟

دی ماه من پارسال امتحان دادم قبول شدم اخرای بهمن دیپلم موقتم آماده شد اینو میگیری بعد میری دانشگاه ثبت نام می‌کنی تقریبا ۶ ماه اینا دیپلم اصلیت صادر میشه 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

دی ماه من پارسال امتحان دادم قبول شدم اخرای بهمن دیپلم موقتم آماده شد اینو میگیری بعد میری دانشگاه ث ...

مرسی عزیزم 

ی سوال پیش اومد واسم شما که گفتی آخرای بهمن دیپلم موقتت آماده شد ،چجوری واسه دانشگاه ورودی بهمن ثبت نام کردید ؟

شروع دانشگاهتون اوایل بهمن بود یا اواخر ؟