2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنین مامانای باتجربه

115 بازدید | 29 پست

سلام بچم یک سالشه هنوز نمیتونه برنج بخوره نرمش میکنم میزارم دهنش تفش میکنه بیرون.هروز باید براش اش درست کنم اونم اش ابدار.دیگه خسته شدم چجور عادتش بدم به غذای خودمون.هشت تا هم دندون داره.دوماه هم هست روی نه کیلو وایساده وزن اضافه نمیکنه .چی بهش بدم تا وزنش بالا بره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برنج رو خیلی نرم بپز براش آب زیاد بریز

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

بعد یه مدت ذائقه ش عوض میشه دختر منم ی مدت فقط تیلیت میخورد بعد تغییر کرد

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

برنج رو با خورشت قاطی کن و بزار جلوش بعد همون رو بزار باهاش بازی کنه و زیر انداز بنداز و داحت بزارش چند بار اینکار رو کن البته وقتی که گرسنه هست ببین چطور اروم اروم شروع به خوردن میکنه

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹

یه خانمه میگفت کیسه با تور دوختم داخلش برنج میریزم میندازم تو آب خورش میدم به نی نی میخوره .چون برنج آبکش نمیخورد 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

عزیزم با ماست هم بدی نمیخوره؟ آبگوشت واسش درست کن بعد نون داخلش بریز و خوب بکوب بهش بده هم چربی داره قویه هم بچه ها دوس دارن .. بچه با بچه فرق داره شاید بخاطر دندونش هم باشه 

باید ابش زیاد باشه.مثل اش

دخترم3ماهشه سوپ وغذای مخصوص که درست میکنم واسش اصلا نمیخوره فقط غذای خودمونومیخوره ماکارانی شکلی خودش میخوره ماشا...یه دپنه دندونم داره من از کوچیکی عادتش دادم به غذای خودمون

واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات