2777
2789

اگه به گذشته برمیگشتین بااین اختلاف سنی بچه دومو میاوردین ؟بعدازاین همه سال دومی رو اوردین سختتون نبود؟؟نگهداری ورسیدگی به دوتابچه بافاصله سنی زیاد براتون سخت بود یانه؟؟رابطه بچه ها چطوره باهم؟؟

سلام عزیزم

دخترای من ۱۱ ساله و چهار ماهه هستن

قصد دومی رو نداشتیم به اصرار دخترم اوردیم و الان راضی هستیم

دخترم خیلی کمک میکنه و همدیگه رو خیییلی دوست دارن

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۴ سال از داداش دومم بزرگترم خیلی کیف میده یه نوچه شخصی دارم همه کارامو میکنه قربونش برم 🤣

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

مامانم بعد از تولد دومی منو رسما رها کرد، برای خودش سختی خاصی نداشت. داداشم رو هم خودم تربیت کردم، کلا همه چیش رو انداخت گردن من

تو بیشتر خانواده‌ها بچه اول به فنا میره بخاطر مسئولیت‌های سنگین و یهویی که بهش میدن، کلا مجبور میشن یهو خیلی سریع بزرگ بشن

اگه یه مادر نخواد بچه اول کمبود محبت پیدا کنه یا آسیب ببینه مسلما کارش سخته

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اوایل خیلی کمک می‌کرد اما مشکل از اونجا شروع شد که پسرم دبیرستانی شد و لفظ و کارهای یه نوجوان رو به بچه دبستانی یاد داد و اینکه خیلی هم دعوا می‌کنند

الان پسر بزرگم کوچیکه رو از اتاق انداخته بیرون

سلام عزیزمدخترای من ۱۱ ساله و چهار ماهه هستنقصد دومی رو نداشتیم به اصرار دخترم اوردیم و الان راضی هس ...

البته بزرگه تو سن بلوغه و توجه خاص خودشو میطلبه

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
اوایل خیلی کمک می‌کرد اما مشکل از اونجا شروع شد که پسرم دبیرستانی شد و لفظ و کارهای یه نوجوان رو به ...

اختلافشون چند ساله

دخترای منم اتاقشون مشترکه خدا به خیر کنه

بزار بچه دوم بالای یکسالش بشه دعواها اون موقع شروع میشه

خواهرام همه با اختلاف ده سال اوردن مشکلی نبود خداروشکر

در هر صورت با هر اختلاف سنی دعوا هست دیگه

خواهرام همه با اختلاف ده سال اوردن مشکلی نبود خداروشکردر هر صورت با هر اختلاف سنی دعوا هست دیگه

همش میگم قدیم فرق داشت 

دخترای منم همین قدر اختلاف سنی دارن تا زیر یکسال همه چی عالی بود بعد بزرگتر شدن دومی دیگه اولی حریم خصوصی نداشت رسما 

اولی وارد دوره نوجوانی شده بود دایم دوست داشت تنها باشه دومی همبازی میخواست وهمش به دست و پاش میپیچید 

اوههههههه تا صبح میتونم برات بگم هرچند انقدرررر همو دوست دارن عاشق همن بدون هم نمیتونن چند ساعت باشن 

ولی خب دعواهاشون خیلی زیاده