2777
2789
عنوان

کسی از شما اختلال روانی خاصی رو تجربه کرده یا داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 23 پست
چه فوبیایی روانشناس تشخیص دادن اختلالتون رو؟

فوبیای مار، از بچگی میدونستم بابامم روانشناسی خونده بود خودمم به حد اختلال نرسیده، وقتی میگیم به حد اختلال رسیده که باعث افت عملکرد شخصیو اجتماعی بشه 

مثلا یکی فوبیای ارتفاع و پرواز داره مهندسه بهش پروژه پیشنهاد شده مجبوره بره و بیاد وقتی به خاطر فوبیاش از شغلش عقب بمونه میشه اختلال فوبیا

ψ ❤️

اره افسردگی همراه با اضطراب و پنیک، بخاطر یه آشغال که بعده 3 سال رابطه بهم خیانت کرد و رفت، هنوزم باهامه این حسای لعنتی 😢 اوایل به زور قرص خوابم می‌برد و با اضطراب از خواب می‌پریدم ولی چون افسرده بودم دوس داشتم بازم بخوابم اما نمیتونستم... خدا سزای آدمای پست خیانتکارو بده 🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی توی یکی دو بند برام بگی از کی اینجوری شدی برای دانشگاه میخوام

ببین عزیزم شرایط زندگی 

دیدگاه مختلف با خانواده

تو با خانوادت فرق داری پس خیلی سخته

بعدشم یه شوک روحی بزرگ، مرگ کسی که دوستش داشتی، انگار تبدیل میشی به یه ذره ی بی هدف و بی روح

بعدش چی؟ بعدشم یه تصادف که باعث میشه مشکلات جسمی و روحی زیادی برات به وجود بیاره

البته الان بهترم

هیچ کاری هم براش نکردم... فقط تحمل کردم

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

فوبیای مار، از بچگی میدونستم بابامم روانشناسی خونده بود خودمم به حد اختلال نرسیده، وقتی میگیم به حد ...

چه خوب 

من برای ارائه یکی از درس های روانشناسیم باید یه اختلال رو شرح بدم 

میتونی توی چند پاراگراف برام توضیح بدی؟ 

اینکه از کی فهمیدی فوبیا داری یا چجوری باعث افت عملکرد شخصیت اجتماعیت شده 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

فوبیای مار، از بچگی میدونستم بابامم روانشناسی خونده بود خودمم به حد اختلال نرسیده، وقتی میگیم به حد ...

من حیوون خونگیم مار هستش😂😂

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

من حیوون خونگیم مار هستش😂😂

امضات چقدر حقه 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

چه خوب من برای ارائه یکی از درس های روانشناسیم باید یه اختلال رو شرح بدم میتونی توی چند پاراگراف برا ...

سرچ کن معیار های فوبیا بر اساس dsm5 tr 

خب وقتی حتی عکسشم میبینم بدنمو یه جا جمع میکنم گاها خودمو میزنم، وحشت زده به اطراف نگاه میکنم تو اطرافم تصورش میکنم

ψ ❤️