2777
2789
عنوان

باورم نمیشه یه خودکشی دیگه

215 بازدید | 21 پست

ورودی پزشکی ۹۴

باورم نمیشه😭

این چه کثافتی بود واردش شدیم😭

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چراا اخه

فشار اساتید

سال بالایی ها

درامد کم

درس زیاد

شیفت زیاد

بیخوابی 

بسته بودن مسیر مهاجرت و خرید تعهد

بدرفتاری بیمارا و کادر

😭😭😭

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

فشار اساتیدسال بالایی هادرامد کمدرس زیادشیفت زیادبیخوابی بسته بودن مسیر مهاجرت و خرید تعهدبدرفتاری ب ...

اخی💔

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

در اوج رفتن این خیلی عالیه که تازه تو اعلامیه اش هم میزنن دانشجو پزشکی چی بهتر و باکلاس تر از این؟ ا ...

عزیزم یا ضریب هوشیت در حد جلبکه یا سنت زیر ۱۵ که فکر میکنی این حرفت جالبه

کجای کاری تو شهر ما یه پزشک متخصص ۳۷ ساله خودکشی کرد 😭

واقعا حالم داره از همه چی بهم میخوره

من هنوز از خودکشی دکتر عبدی راد قلبم درد میکنه

متاسفانه فقط افراد با علاقه و پشتکار شدید توی این رشته دوام میارن

کسی که رتبه یک تخصص شده و رتبه دو رقمی کنکور مطمعن باش پشت کار و علاقش خیلی بیشتر از چیزیه که تو تصور میکنی

عزیزم یا ضریب هوشیت در حد جلبکه یا سنت زیر ۱۵ که فکر میکنی این حرفت جالبه

۲۰ سالمه دانشجو علوم پزشکیم 

خیلیم خوبه کلی هم تو کامنتا مینویسن:حیف نخبه هامون😔🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🌙🌙🌙🌙

حتی مردنشم با پرستیژه 

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

کسی که رتبه یک تخصص شده و رتبه دو رقمی کنکور مطمعن باش پشت کار و علاقش خیلی بیشتر از چیزیه که تو تصو ...

علاقه واقعی با هیجانی که تحت تاثیر فشار های روانی جامعه ایجاد میشه فرق داره....کسی منکر سختی کار پزشکی نیست

اما این همه پزشک موفقم این پروسه رو گذروندن

شماهم به جنبه های مثبت فکرکن عزیزم

امیدوارم موفق باشی 

نمیخوام سرزنش کنم خدا رحمتش کنه

حقشونه بزار بمیرن همشون به درک انقدر عقده ای و نفهم ان به ما پیراپزشکیا از بالا نگاه میکنن واسه آناتومی عملی رفتیم دانشکده پزشکی روبروی ما اونا هم کلاس داشتن یه مولاژ بهمون ندادن....

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!