2777
2789
عنوان

کسی هست بچه شیر ب شیر داشته باشه

75 بازدید | 10 پست

خونم‌عین جنگل کثیف شلخته 

بچه دوممو باردارم خستم‌ 

ی بچه ۱۳ماهه دارم‌کل انرژیمو رو اون میزارم 

خونم‌جنگه ۴۰ روز ب زایمانمه  چ کارکنم‌

تا ۲سال بعدش هم همینه

جنگل رو ولش

خودت بچه هات

اعصاب و آرامشتون

مهمه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی استراحت کن

مسلما شوهرت کمک نمیکنه وگرنه این وضع نبود 

به خانوادت بگو 

اگه کسی نیومد بیخیال باش و اصلا حرص نخور 

مهم فعلا سلامتیه خودته و نی نی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

باید بزنی به بیخیالی چون چاره ای نداری وگرنه حرص میخوری،اگه پول دارین که خدماتی زنگ بزن بیاد کمکت کن ...

خونه ابجیم دستمون همش زنگ میزنه میگه ظرفاتو بشور  منم نمیتونم مدام ظرفامو بشورم خونمو جمع کنم 

شوهرم کارش دوره خونه نمیاد

یعنی تو کل این یکماه رو خونه نیومده؟

خب کمکی بگیر یه روزه 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

یعنی تا بچه دومم دوساله بشه همین بعدش بهتر میشه

اره رفته  رفته بهتر میشن

فقط وقتی دنیااومد مدیریت کن

هی طرف دومی رو نگیرتا یکسال فقط به اولی محبت کن

وگرنه حسادتی که تو وجودش شکل بگیره دیگه از بین نمیره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری