2777
2789

فعلا که نتونستیم چندین ماهه اقدامیم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین تحرک داشته باش و صبحونه و ناهار و شام به موقع و خواب هم به موقع 

قند و شکر هم کم کن 

طبیعی باردار میشی

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
دارویی هم برا تنبلی مصرف میکنین

نه هیچی هر دوبار اصلاح سبک کردم و‌ورزش. البته الان فقط بیبی چک زدم فردا ازمایش‌میدم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من هنوز اقدام نکردم ولی دکتر که رفتم تو سونو نشون داد تنبلی تخمدان یا همون پلی کیست دارم. هیچ قرصی بهم نداد فقط گفت ورزش کن. ازش بارداری رو پرسیدم گفت هیچ مشکلی بوجود نمیاره. امیدوارم همینطور باشه که گفت چون دکتر خوبیه

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

نه هیچی هر دوبار اصلاح سبک کردم و‌ورزش. البته الان فقط بیبی چک زدم فردا ازمایش‌میدم

اصلاح سبکت رو یخورده توضیح میدی که چه کارایی کردی؟ رژیم غذاییت چیا بود؟ چه ورزشی هم انجام دادی؟

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

هنوز شوهر شرکت نفتی خفنم نیومده که تست کنم ببینم با تنبلی تخمدان بار چندم باردار میشم😂🥲😅

اووووه مگه شرکت نفتی چیداره دوستام ک شوهرشون شرکت نفتیه ارزو‌ دارن جا من باشن چصیییی جدید 😃😃

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من هنوز اقدام نکردم ولی دکتر که رفتم تو سونو نشون داد تنبلی تخمدان یا همون پلی کیست دارم. هیچ قرصی ب ...

درسته

از کجا بفهمم کدومم؟؟ و چه دارویی مصرف کردین

دکتر برو آزمایش برات مینویسه و سونوگرافی واژینال و تخمدان و رحم . من توی سونوگرافی رحم و تخمدانم سالم بود متفورمین فقط مصرف کردم بعد از یک ماه مصرف باردار شدم

...