برا منم اینجوری بود اونا زمان اقدام رو در نظر نمیگیرن بیشتر اخرین پریودی ملاکه
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
والا اینجا به من گفتن بعضی وقتا جثه جنین بزرگه و سونو بزرگتر میزنه
برا منم دو روز قبل از آخرین پریودیم میزنه
یعنی آخرین باری که پریود شدم ۲۸ تیر بود تاریخ سونو میره ۲۶ تیر
فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
منم نمیدونم چجور حساب میکنن من تو یه ماه کلا یه بار اقدام داشتم و باردار شدم ولی تو سونو و انتی ۴ و ۵ روز عقب تر میزد🥴
یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه واسه منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا منو تگ کنین .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷♀️😄
سن سونو گرافی از روز اول آخرین پریودت حساب میشه ناناز
اخه اونا که اصلا نمیپرسن آخرین پریود کی بوده،خودشون تاریخ میزنن
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
از من که نپرسیدن هیچوقت و خودشون تاریخ زدن که البته این سری دو روز قبل پریودم افتاده
1
5
10
15
20
25
30
35
40