2777
2789
عنوان

سن جنین در سونوگرافی

103 بازدید | 23 پست

سلام خانوما ، لطفاً راهنماییم کنید من اصلا سردر نمیارم.

من امروز رفتم سونوگرافی هنوز قلب جنین تشکیل نشده.

زده پنج هفته و دوروز 

درحالی که ما کلا سه هفته و سه روز هست که اقدام کردیم 

یعنی چی ؟

آنان که با بَدان هم نشینی میکنند ، از گزند های بلا و گرفتاری در امان نیستند 💚 امیر المؤمنین علی علیه السلام

سن سونو گرافی از روز اول آخرین پریودت حساب میشه ناناز

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

برا منم اینجوری بود اونا زمان اقدام رو در نظر نمیگیرن بیشتر اخرین پریودی ملاکه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا اینجا به من گفتن بعضی وقتا جثه جنین بزرگه و سونو بزرگتر میزنه 

برا منم دو روز قبل از آخرین پریودیم میزنه 

یعنی آخرین باری که پریود شدم ۲۸ تیر بود تاریخ سونو می‌ره ۲۶ تیر 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

منم نمیدونم چجور حساب میکنن من تو یه ماه کلا یه بار اقدام داشتم و باردار شدم ولی تو سونو و انتی  ۴ و ۵ روز عقب تر میزد🥴

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

آره طبق اون حساب کردم دقیقاً میشه پنج هفته و دوروز!!!!

اصلاً نمیشه فهمید لقاح کی صورت گرفته ؟

آنان که با بَدان هم نشینی میکنند ، از گزند های بلا و گرفتاری در امان نیستند 💚 امیر المؤمنین علی علیه السلام

اخه اونا که اصلا نمیپرسن آخرین پریود کی بوده،خودشون تاریخ میزنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
آره طبق اون حساب کردم دقیقاً میشه پنج هفته و دوروز!!!!اصلاً نمیشه فهمید لقاح کی صورت گرفته ؟

لقاح معمولا طی ۱۲ تا ۳۶ ساعت بعد اقدام انجام میشه به لقاح چیکار داری حالا؟ 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

آره واقعاً 

گیج شدم 

از کجا میدونن آخرین پریود ما کی بوده ؟

میپرسن معمولا

از اولین روز آخرین پربودت زمان بارداریت حساب میشه،الانم برای تشکیل قلب زوده

آره انگار 

من نمیدونستم ، ولی در واقعیت سن جنینم میشه سه هفته 

میپرسن معمولا

از من که نپرسیدن هیچوقت و خودشون تاریخ زدن که البته این سری دو روز قبل پریودم افتاده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقد زود رفتی سنو دکترت گفت؟

نه خودم رفتم از سر کنجکاوی و اینکه تخمدان راستم درد میکرد و تیر میکشید که گفت یه کیست کوچک داری