2777
2789
عنوان

دیروز مهمون اومد خونمون حالم بد شد

1225 بازدید | 50 پست

همکار مامانم دخترش با رتبه ۱۱۰۰ رفت داروسازی و پسرش با رتبه ۳۰۰ امسال دندون آورد تو این سایت هم کلی پزشکی قبول شدن یکی از همکلاسیامم امسال سومین سالش بود و پزشکی قبول شد دست خودم نیست بدجنس نیستم ولی قبولی ها رو میبینم حالم گرفته میشه دوست نداشتم اونم قبول شه خودم سال دهم یازدهم که بودم هم کرونا بود و هم درست درس خوندن رو بلد نبودم همش کتاب درسی رو میخونم تست نمیزدم و پایه ام خیلی ضعیف بود سال دوازدهم شدیم کنکوری خوندن رو شروع کردم ولی کنکور ۱۴۰۲ رو بد دادم انقدر پایه ام داغون بود که نتونستم جمع کنم و اون سال ترازم شد ۶۸۰۰ یکسال دیگه هم خوندم (تو سال پشت کنکوری اصلا کم کاری نداشتم ولی باز ریاضی  رو نمیفهمیدم )و کنکور ۱۴۰۳ ترازم شد ۸۱۰۰ و بهداشت عمومی شهر خودمون قبول شدم توقع ام از خودم بیشتر بود و تا الان ۳ ترم خوندم و یکسال محروم بودم و الانم انصراف ندادم چون استرسی هستم و ترسیدم همینم از دست بدم کلا آدم ریسک پذیری نیستم تموم هم کنم ۲۳ سالم میشه اونموقع واسه کنکور سراسری دیره نه؟ یه آزمون دیگه ام‌هست که ولسش میخونم ولی ظرفیت بسیار بسیار محدود هست و سهمیه هم دراون دخیل هست ولی ناامید نیستم تلاشم رو میکنم کار بدی میکنم یا نه؟ 🥲 استنباط اتون رو از وضعیتم بگید 

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۳سالگی دیر نیست عزیزم بهمین راضی باش انشالله آینده خوبی درانتظارته

به چی راضی باشم ؟ بهداشت؟ 

نمیتونم متاسفانه حسرتش ولم نمیکنه و من علم بالینی دوست دارم

بنظرم زیاد به خودت سخت میگیری هیچی مهم تر از سلامت جسم و روانت نیست واقعااگه خوندی تمومم شد 23 سالگی ...

بحث روحیه نیست کسی که بخواد میخونه منتهی فاصله زیاد میوفته و من همین الانشم ریاضیجاتم خوب نیست 

بحث روحیه نیست کسی که بخواد میخونه منتهی فاصله زیاد میوفته و من همین الانشم ریاضیجاتم خوب نیست

چرا دیگه عزیزکم همین حرفتم به روحیه و آروم بودن و استرس نداشتن بر میگرده

من یه دوستی داشتم آنقدر مطمئن بود به خودش این دختر فقط دندون میخواست سال اول 1800 شد با این رتبه مردود شد ولی خودشو نباخت بازم خوند برای سال بعدش فقط چیزی که دوست داشتو رفت 

اعتماد به نفس روحیه امیدواری اینا خیلی مهمن 

23 سالگیم اصلا دیر نیست نگران نباشه ریاضی ام کم کم از الان بخون تا سالی که میخوای کنکور بدی