من همونم که تو دوران عقد پیامهای عاشقانه ی نامزدم با یه پسر تر.نسو دیدم و جداشدم،به نیت امام رضا مهریم ۸۸تا بود که بخشیدم برای طلاق ولی قربون امام رضابرم یک ماه مونده به عروسی چشمامو باز کرد و اصلا انگار کس دیگه ای جای من بود ک تصمیم به جدایی گرفت، چون اصلا من احساسی از پسش بر نمیومدم،برخلاف ظاهر مردونش متوجه یه سری رفتارهای نازو ادایی شده بودم ولی توجه نکردم و اصلا تو مخیلم نمگنجید،الان دیدم یه خانومی زده ک ۶ سال با شوهرش با کلی دکتر و اینا چندبار رابطه داشته و شوهر همش ازش ایراد میگیره ک جرا ارایشت ماسیده چرا نمیرسی به خودت و ...دقیقا عین نامزد من همه ی چیزایی ک گفته،با این تفاوت ک من از لحاظ زیبایی ظاهر به خودم مطمین بودم و میدونستم مشکل جای دیگس مطمینم این خانومم مشکل نداره،دیدم زده میخواد بچه بیاره خانومه کاشکی نکن اینکارو جاش دلشوره گرفتم من
دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!