2777
2789
عنوان

چرا نوجوونا انقد بی ادبن

759 بازدید | 58 پست

البته منظورم ب همه نیست 

امروز دوتا پسر نوجوان بودن یکی اونور خیابون یکی اینور حالا اون یکی با صدای بلند یه فحشای ناموسی بدی ب این میداد منم دقیقا از اونجا رد شدم داشتم آب میشدم از خجالت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افول فرهنگ و ادب تو جامعه داره موج مکزیکی میرهمتاسفانه معلوم نیست داریم به کجا میریماگه قانون درست و ...

جالبه ب خواهر مادر همدیگه فحش میدن عین خیالشونم نیست قبلاً یکی اسم خواهر و مادر طرفو می‌آورد جرش میداد ولی الان سیب زمینی شدن

خدا ب داد بچه هامون برسه تو این جامعه فقط فحش یاد میگیرن حالا هی تو خونه رعایت کن

من معلمم هستم 

و اینو بگم بهتون که از هر کلاسعل نفره ،، حداقل نصفشون بسیار بی ادب هستن و وقیح 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

شما دو تا پسر دیدین من دو دختر دیدم حرفهایی مستهجن بالای سی و پنج سال میزدن و فحش های رکیکی میدادن که مرد ها هم اونارو استفاده نمیکنن اونو چی میگین استارتر ؟؟ 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

من معلمم هستم و اینو بگم بهتون که از هر کلاسعل نفره ،، حداقل نصفشون بسیار بی ادب هستن و وقیح

فاجعس

دختر من کلاس دومه پارسال مدیرشون جلسه گذاشته بود می‌گفت توروخدا تو خونه فحش ندین ما اینجا حریف بچه ها نمی‌شیم اوناییم ک بلد نیستن میان مدرسه یاد میگیرن